torstai 24. huhtikuuta 2008

Tarvikehankintoja

Kaksi hajonnutta Teema-kippoa (Atte-hoitokissa) osoitti, että posliininen ruokakuppi ei välttämättä ole se paras mahdollinen. Valveutunut kissanodottaja on kuitenkin lukenut, että muovi ei ole hyvä vaihtoehto, vaan lasi, posliini tai metalli.

Siispä tänään tarttui mukaan kaksi metallista kannellista kippoa. Pitää tehdä hankintoja ajoissa, ettei tule sitten kohtuuttoman kalliiksi kerralla ostaessa. Eikö niin?

tiistai 22. huhtikuuta 2008

10-2

Taas on viikko vierähtänyt ja pennut kasvaneet. Parin viikon päästä olisi jo toivoa päästä katsomaan.

Olen harjoitellut kissallisen elämää hoitamalla Attea ja tämä ei kyllä ole ollut kovin helppo harjoitus. Alku meni hienosti, mutta tyssäsi kun Atte lakkasi pissaamasta ja kakkaamasta. Lääkärireissuhan siitä tuli ja nyt on Atte kylpyhuoneeseen rajattuna katetri persuuksissa. Uijui. "Pääsin" elämäni ensimmäistä kertaa eläinlääkäriin ja pitää heti kiittää Eläinlääkäriasema Herttaa Aten (ja ensikertalaisen) hienosta kohtelusta. Nyt vaan toivotaan sormet ja varpaat ristissä, että lääkitys tehoaa ja Atte pääsee toipumaan.

tiistai 15. huhtikuuta 2008

11-1

11 viikkoa odotettavaa.
1 viikko takana.

Piiitkä on matka.

Sillä aikaa voi surffata.

Suomalaiset mau-kasvattajat:
Chai-lai
Iltavilli

Yhdistys:
Suomen Egyptin Maut ry

Ja täältä surffaan aina ihania moderneja kalusteita ja tarvikkeita kissoille:
Moderncat

lauantai 12. huhtikuuta 2008

Ennakkohulluutta


Joo, myönnetään, ennenkuin pennut olivat edes syntyneet sorruin ostamaan Hulluilta Päiviltä pari pussillista leluja... *punastus*

keskiviikko 9. huhtikuuta 2008

Pitkä odotus

Tästä se nyt sitten alkaa, piiiiitkä ja kiduttava odotus.

Eilen aamulla, 8.4.2008 on syntynyt 5 pentua, 3 poikaa ja 2 tyttöä, ja niistä toivottavasti joku muuttaa ensimmäiseksi kissakseni.

Jännittää.

Täytyy tunnustaa, että viime viikolla ostin jo Hulluilta Päiviltä ensimmäiset kissanlelut odottamaan. Ja onhan noita neulahuovutettuja hiirulaisia tullut tököteltyä jo jonkinmoinen läjä.

Uijuijuijui.