perjantai 31. joulukuuta 2010

Rakkautta ja raketteja!


Toivotamme blogin lukijoille oikein pehmeää uutta vuotta!

sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Rauhaa on piisannut

Me ollaan vaan oltu ja köllötelty. Koko joulu. 

Kuusen alla on pakko ollut käydä, vaikka sieltä tarttuu aina neulasia matkaan.


Fleecepeitoista ja tyynyistä saa lämpöisen pesän.


Myös uusi pesäpaikka puun varjossa, lampun loisteessa on osoittautunut niin suosituksi, että siitä kilpaillaan.

perjantai 24. joulukuuta 2010

Joulurauhaa!


Joulurauhaa kaikille blogin lukijoille – olkoot tontut häiritsemättä lepoanne!

lauantai 18. joulukuuta 2010

Sileäkarvainen punttikiipijä

Epulla on uusi juttu, takajaloillaan seisonta. Toki se on osannut takajaloillaan seistä ja kurkkia pienestä pitäen, mutta yhtäkkiä siitä on tullut The Juttu, jota harrastetaan ihan koko ajan. Varsinkin henkilökunnan punttia pitkin. Tai sitten sängyltä tai pöydältä olkapäätä vasten.


Tänään piti käydä tervehtimässä tikkailla kiipeilevää henkilökuntaa.

keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Ei ehi, ei ehi

Meillä on niin kiirusta, ettei blogi oikein päivity. Hommaa piisaa edelleen ja henkilökunta on valitettavan vähän kotosalla valoisaan aikaan, että ehtisi edes ottaa touhuista kuvia.


Kaikkea omituista tapahtuu edelleen ja ankeaa on, mutta jouluksi on tarkoitus helpottaa edes kohtuullisesti. Jos sitten ehtisi vähän kuvaamaankin touhuja.

tiistai 7. joulukuuta 2010

Kaikkein kaunein

Vaikka ne pennut ihania ja upeita onkin ja Nuppu kaunis kuin mikä, niin kyllä se Maailman Kaunein Kissa edelleen asustelee meillä.


Jaamäävai?


Hohhoijaa. Boring...


Mikä mieletön onni onkaan saada omistaa se. Tai ainakin asua sen kanssa ja palvella sitä.

Pikkuisia äffiä

Henkilökunta kävi tänään vähän vieraissa, katsomassa Iltavillin F-pentuetta. Hieman pelotti lähteä reissuun, kun viimeksi pentukatselureissulla tarttui Eppuli mukaan E-pentueesta, ja tässäkin porukassa on vielä pari koditonta raukkaa, mutta eiiii, eiköhän meidän porukka ole ainakin tällä hetkellä täysi.

Villejä ovat, kovasti, nyt seitsenviikkoisia ja riehua ja painia riittää, kunnes uni vie. Kaksi tyttöä ja kaksi poikaa on porukassa, ja yksi harvinaisuus, klassinen tabby (poika), joka rodussa lasketaan värivirheelliseksi (sitä ei voi näyttelyttää tai teettää pentuja, mutta muuta "vikaa" sinänsä siinä ei ole, tuota värigeeniä kyllä esiintyy jonkun verran rodussa). Tämä poika on aivan upea ilmestys, sen turkki on mahtavan värinen, mustahopeakirjava hienoilla raidoilla, ja poika on muutenkin erityisen elegantti ilmestys valtavan pitkine jalkoineen.

Sen verran oli pimeää ja pentusilla vauhtia, että kuvista ei tullut kovin hyviä, valitettavasti.

Nuppu-äiti vahtii pentusiaan tarkasti, mutta oli oikein ystävällinen myös vieraille. Nuppu on aivan mielettömän upea mau-rouva, vähän toista vuotta vanha ja mahdottoman kaunis. Sillä on läheisessä suvussa Egyptin-tuontilinjaa, josta varmaan tuo tabby-geenikin on putkahtanut. Nuppu on Amerikantuonti Floridasta.


Pentueen isä on herrasmies Upi, myös Amerikantuonti, jolle tämä on ensimmäinen pentue. Kuin myös Nupulle.

Lisää voi kurkkia Iltavillin sivuilta ja blogista, linkit löytyvät tuolta oikeasta reunasta.

torstai 2. joulukuuta 2010

Ihana betoni

Jostain syystä meidän kissat - ja ainakin muutamat muutkin maut, kun tästä on porukalla juteltu - pitävät kovasti betonista. Jos pihalla on betonisia laattoja tai pihan asfalttia korjattu betonivalulla tai muuten betonia tarjolla, siihen pitää mennä välittömästi piehtaroimaan ja kierittelemään.

Jotain kissoja viehättävää betonissa on.


Nyt meillä on uudessa kodissa pojille oma piehtarointipaikka, ihan sisätiloissa, kun keittiön tasot ovat betonia. Ja kyllä niitä on hyödynnettykin.

Joku hygieenikko voisi saada tästä hepulin, mutta meillä ollaan vapaamielisiä.