sunnuntai 30. tammikuuta 2011

CAPS lock

Eppu ja henkilökunta matkasivat pitkästä aikaa, pariin kuukauteen siis, näytelmien pariin eilen Surokin näyttelyyn Lahteen. Matka taittui mukavasti Epun isoisoisän omistajien kyydillä, vaikka aamuiset kukonlaululähdöt viikonloppuna eivät niin henkilökuntaa kuin Eppuakaan kovasti innosta.

Onneksi Lahti ei ole kovin kaukana ja matka ei kestänyt kuin tunnin verran. Lääkärintarkastukseenkaan ei ollut pitkää jonoa ja Eppu pääsi nopeasti omaan häkkiinsä. Häkkinaapurit tosin olivat kovin aktiivisia ja heiluttelivat tervehdyksiään innokkaana, joten Eppu ei oikein rentoutunut ja henkilökunta nappasikin Epun syliinsä ja mau-yhdistyksen pöytään köllöttelemään. Siellä Eppu viihtyi oikein hyvin ja ihastutti ohikulkijoita rennolla pötkötyksellään maharapsuttamossa.

Henkilökunta ommella surautti Epun häkkiin edellisenä viikonloppuna alaverhon, joka peittää kassit ja kopan siististi häkin alle.Epun vuoro oli vasta puolenpäivän jälkeen ja Eppu köllöttelikin rentona henkilökunnan sylissä odottamassa vuoroaan tuomarinpöydän edessä olevilla tuoleilla kun juuri edellisenä tuomarin arvostelussa oleva kissa ensin karkasi ja pöydälle palautuksen jälkeen räjähti oikein kunnolla. Eppu pelästyi pahasti kovaa rääkynää ja pyydystyshässäkkää, ja henkilökunnalla olikin Epussa pitelemistä, ettei olisi samaan syssyyn tullut toista karkulaista. Hetken viilentelyn kauempana jälkeen tuli Epun vuoro ja valitettavasti Epun normaali rento moodi oli kateissa ja Eppu oli kovin pelokas, kyyristelevä ja tärisevä eikä ollenkaan halukas esittelemään itseään tuomarille.

Tuomari oli Vera Vasilieva Venäjältä, ja heti alkutöikseen hän ilmoitti ettei olekaan juurikaan mauta nähnyt. Näin vähän epäilimmekin, joten yllätyksenä ei tullut ja alamme jo tottumaan näihin "mikä se on" -tuomareihin. Ensimmäisenä henkilökunnan piti esitellä tuomarille "ne erikoiset iholäpät jotka maulla on" kun tuomari niistä oli kiinnostunut. Loput luettiin sitten standardikirjasta kohta kohdalta ja tuloksena oli kuin olikin serti eli Epun ensimmäinen CAPS.


Yllä varsin mitäänsanomaton arvosteluseteli.

Tyyppi: muscular medium long body legs in proportion to the body
Pää: good shape, strong chin, good profile
Silmät: almond in shape, light green colour
Korvat: medium in size, ex placement
Turkki: silky, short, good ghostmarkings
Häntä: ex shape, in proportion to the body
Kunto: ex
Yleisvaikutelma: ex1 CAPS

torstai 27. tammikuuta 2011

Kysymys


Kysyn vaan että päivitetäänkö tätä blogia enää koskaan?

sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Höpökala 2.1

Henkilökunnalla oli tänään ahkera ompelupäivä ja samassa syssyssä tuli testattua myös erilaisesta kankaasta uutta Höpökalaa entisen koettua loppunsa aika nopeasti.

Maunoa kiinnosti uusi Höpökala välittömästi (Eppu veteli vaan sikeitä...). Sitä nuuhkittiin ensin intensiivisesti.


Sen jälkeen se sai ankaraa takajalkatömpsötystä.


Lopuksi se kuorrutettiin kuolalla.


Muutama pieni reikä kankaassa näkyi, mutta noin muuten Mauno ei tuntunut saavan sitä rikki eikä yhtälailla yrittänytkään kuin edellistä villakankaista yritystä, joten tämä resepti tuntui toimivan.

lauantai 22. tammikuuta 2011

Monistuskone


Niin ne vaan lisääntyy. Paikallisesti onneksi vaan.

torstai 20. tammikuuta 2011

Karjala takaisin!

Me ollaan unohdettu esitellä uusi hieno ruusuke. Eppu sai sen Kissaliitolta valmistuttuaan Grand International Premieriksi.


Lievästi ehkä karjalahenkinen väritys, mutta sehän sopii miehekkäälle Epulle.

maanantai 17. tammikuuta 2011

Läjä

Pakko mahtua kun on maksettu, vai miten se menikään?


sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Bileet vintillä

Taas on biletetty niin että on kokaa nokassa oikein kokkareittain.


Tuttu näky Epulla. Maunolla harvemmin.

maanantai 10. tammikuuta 2011

Hiippari


Kulman takaa varjoista hiipii hiippari...

sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Unelma kesästä

Vettä sataa, ulos voi vain tuijottaa ja unelmoida pääsystä edes parvekkeelle.


Linnanherrat.

torstai 6. tammikuuta 2011

Asento-opas

Henkilökunnan pitäisi näköjään panostaa kattovalaisinten hankintaan ja asennukseen, että saisi kunnon kuviakin täältä joskus. Taas mennään pikaisilla salamaräiskäisyillä.

Eppu löysi itselleen mukavan köllöttelypaikan vielä muuttokääreissä olevien lattiakaiutinten päältä.


 Luulisi että tuo rako haittaisi, mutta ilmeisesti ei.


Pitäisi ehkä kirjoittaa joku Eppusutra tai ainakin tägätä tänne oma linkki Epun asennoille.

keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Kädet ylös!

... eiku.


Eppu on löytänyt mukavan asennon nojatuolin nurkasta. Siinä voi vaikka ottaa unet, ja ottikin.


Meillä ei valitettavasti ole vielä kattovaloja, joten valaistus on huono ja kuvat ikävästi salamalla otettuja, mutta pakkohan tuo hilpeä näky oli ikuistaa.

lauantai 1. tammikuuta 2011

Höpökalan lyhyt elämä

Tästä se alkaa, uusi vuosi.

Henkilökunta vaihtoi maalaamisen ja rappaamisen välillä pehmeämpiin materiaaleihin ja töräytti Maunolle leikkikaluksi Höpökalan. Kongin Kickeroon ajatuksella, mutta itse ommellen. Tyynyprojektia varten oli villakangasta, josta kala syntyi, vanua sisälle ja mausteeksi kissanminttua.

Mauno oli välittömästi innostunut tästä uudesta lelusta.


Välittömästi alkoivat jalat antamaan takajalkatömpsyä ja pää vispaamaan...


Henkilökunta siirtyi videoimaan "leikkiä".Ja siihen päättyi Höpökalan lyhyt elämä. Henkilökunta pelasti sen, kun vanu alkoi tarttumaan Maunon kieleen ja kala päätyi kaappiin. Kylkeen jäi märkä läikkä ja reikä.Meillä ensimmäinen ostettu Kickeroo on ollut suosittu, mutta alkaa selvästi menettää kiinnostusta, vaikka on välillä tauollakin, ilmeisesti mintun haju alkaa haihtua. Henkilökunta osti Turokin viime näyttelystä uuden ja ihme tapahtui - se ei kiinnosta pätkääkään, kumpaakaan. Mikälie vika siinäkin, mutta siihen ei ole edes tassunpäällä koskettu.