sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Pahvionnea

Henkilökunta vietti vapaapäivää kasaamalla kaapistoja. Pojista se oli ihanaa, tulevathan kaapit pahvilaatikoissa.


Tosin sitä kasaamista kesti niiiiin kauan, että Epulla alkoi jo uni tulla silmään. Mutta mikäs sen parempi unipaikka kuin pahvinen pesä.

perjantai 25. helmikuuta 2011

Tarkastaja Turakainen kaappikeikalla

Eilen Turakaiselle kävi kutsu kaappikeikalle. Ihan itse joutuu ponnistamaan ylös, ei ole apuvälineitä eikä tikkaita. Siksi apupoika ei pääse tällekään keikalle mukaan.Henkilökunnan kaappi tuli tarkastetuksi, mutta lopputarkastukseksi tätä ei voi vielä kutsua, tämä vaatii jatkuvaa tarkkailua.

torstai 24. helmikuuta 2011

tiistai 22. helmikuuta 2011

Uusia nettimaukuja

Koska henkilökunta on kiireinen, ohjaamme lukijoita toisaalle eli uuden mau-blogin pariin. Nupun jutut kertoo ihanaisen Nuppu-äidin ja tyttärensä Fannin yhteiselämästä.


Löytyy mysö tuolta oikean reunan linkkilistasta: Nupun jutut

sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Outo postilähetys

Henkilökunta sai postissa paketin.

Ensin se vaikutti vesikauhuiselta monsterilta.


Sitten se näytti leijuvalta irtopäältä.


Sillä oli pienet nököhampaat.


No oikeasti se olikin tietysti vain Epun laatikkokivaa sunnuntaiauringossa.


Laatikossa tuli jotain, josta ehkä syntyy jotain mukavaa pojille, jos vain henkilökunnalla jossain kohtaa on hetki vapaa-aikaa. Saa nähdä tuleeko sellaista hetkeä.

lauantai 19. helmikuuta 2011

Yllätysmuna

Yleensä henkilökunta tietää, missä pojat luuraavat, vaikka eivät olisi näkyvillä. Eppu nyt tosin useimmiten onkin, mutta Mauno on vähän sellainen oman tiensä kulkija, että tykkää välillä olla itsekseen ja katoaa omiin oloihinsa vietäämään laatuaikaa keskenään. Silläkin on muutamat omat suosikkipaikkansa, joista se löytyy, jos käy kurkkaamassa.

Uudessa kodissa henkilökunta ei ole vielä ihan kaikkia paikkoja oppinut, ja Maunokin löytää vielä uusia kolosia rauhallisille unilleen. Eräänä päivänä henkilökunta etsi ja etsi ja etsi eikä millään meinannut löytää.

Sitten Mauno löytyi. Paikoista kaikista hämmentävimmästä.


Siitä kissanpesästä joka on ostettu jo kolme vuotta sitten ja ne kerrat jolloin jommalle kummalle se on kelvannut on luultavasti laskettavissa yhden käden sormin.

Onhan se ihan kissakäyttöön valmistettu ja hankittu pesä. Ei semmoista kuulu kissan käyttää.

maanantai 14. helmikuuta 2011

Tarkastaja Turakaisen sloggikeikka

Tarkastaja Turakainen joutui eilen illalla kiireiselle keikalle. Pestyä pyykkiä oli menossa kaappiin ja niiden varastointiolosuhteet piti ehdottomasti tarkistaa, ettei vaan olisi direktiivejä rikottu.


Tarkastaja Turakaisen apulainen Poika osallistui tarkastukseen kuunteluoppilaana.


Henkilökunnan alusvaatekaappi tuli tarkastettua ja sai jatkokäyttöluvan.

sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Häiritsevä hipinhaju


Epulla on usein tapana nukkua yö henkilökunnan jaloissa, sängynkulmassa. Torstaina henkilökunta nautiskeli poikkeuksellisen lyhyestä työpäivästä, ehti ruokakauppaan ja saunaankin, kevyesti siivoilemaan ja vaihtamaan petivaatteetkin ja vielä viimeiseksi rasvasi jalat ja asettui nukkumaan. Ahh.

Jalkopäästä alkoi kuulumaan raaps raaps raaps raaps.

Epun mielestä hipinhaju oli ällöttävä ja pilasi nukkumapaikan ja hajun lähde piti yrittää peittää mahdollisimman huolellisesti. Valitettavasti tarjolla ei ollut kuin mielikuvitushiekkaa ja sillä peittäminen ei ole kovin tehokasta, kovasta yrityksestä huolimatta. Yö meni pilalle ja piti nukkua muualla.

Jos Eppu saisi päättää, Body Shopin hamppuvoide kiellettäisiin lailla.

keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Fetissinsä kullakin

Epulla se on frotee.


Ja froteen ihanin ilmenemismuoto on henkilökunnan kylpytakki. Mielellän hieman kosteana eli suihkun"raikkaana". Sen saavuttamiseksi kannattaa jopa vaania kylpyhuoneessa, koska se suihkuttelu päättyy, sillä silloin puetaan Se Ihana Kylpytakki päälle. Parhaassa tapauksessa henkilökunta istahtaa kylpytakki päällä kuivattelemaan ja silloin saattaa olla tilaisuus päästä syliin, mikä on tietysti parasta, frotee ja henkilökunta samassa paketissa.

Mutta myös tyhjä takki kelpaa. Aamuisin käy joskus munkki kun takki lennähtää lattialle henkilökunnan pukeutuessa.

Ja se vyö on ihan huippulelu. Ja ne froteiset tossut on myös ihanat, niitä voi kynsiä.

lauantai 5. helmikuuta 2011

Catwalkilla

Eppu onnistui osumaan Surokissa Heikki Siltalan tähtäimeen ja pääsi galleriaan poseeraamaan.


Niille, jotka eivät Heikkiä tunne, kerrottakoon, että Heikki kiertää harrastuksena kissanäyttelyitä ja kuvaa kissoja, julkaisten kuvat sitten galleriassaan. Eli ihan mieletön palvelu, hienoja näyttely- ja kissakuvia ja kaikkien vapaasti katseltavana ja käytettävissä.

www.heikkisiltala.com

keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Ihana valo

Viikonloppuna saatiin nautiskella valosta ja sen myötä myös lämmöstä. Kun puissa ei ole lehtiä, olohuoneen isosta ikkunasta paistaa aurinko täysillä sisään.


Musta peppu on lämmin tyyny.