Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on huhtikuu, 2012.

Vappumenoa

Kuva
Hauskaa vappua kaikille, täällä on business as usual.

Massu vasten massua

Kuva
Kaverin massua vasten on ihana käpertyä nukkumaan. Ja tämä oli muuten 900:s postaus!

Ei tarvitse yksin askarrella

Kuva

Setämies

Kuva
Nyt näyttäisi vahvasti siltä, että pitkällisen aherruksen tuloksena 3 vuoden kypsässä iässä Epun veljestä Emiristä olisi tulossa isä ja Epusta siten setä eli Iltavillin legendaarinen E-pentue saisi sittenkin jatkoa. Emi panttasi poikuuttaan pitkään, naiset olivat kamalan pelottavia kun ne tuijottivat, mutta vihdoin herra rohkaistui, implantti antoi periksi ja tulossa on peräti kaksikin pentuetta. Toisen pentueen äiti on hopeinen kaunotar Nuppu ja toisen tumma Laila, joten toisesta pentueesta on odotettavissa pelkkää savua. Jos vähänkään isän (ja sedän) luonne periytyy, on tulossa maailman rennoimpia ja ystävällisimpiä maukulaisia. Äideillään toki on naiselliseen tapaan hiukan napakammat luonteet, mutta hyvin ystävällisiä ovat molemmat. Tätä on kuulkaa odotettu, hengessä ollaan oltu mukana.

Tarkastaja Turakainen kylpyhuonekeikalla

Kuva
Henkilökunta kärsi taannoin kovasta flunssasta ja tuli aika keräillä erinäiset ympäri kotia ripotellut flunssalääkkeet takaisin lääkekaappiin. Tai no, meillä lääke"kaappina" toimii kylppärissä hyllyllä oleva metalliboksi. Poikien lääkkeet ovat samanlaisessa, mutta erivärisessä samaisen hyllyn päällä. No, kun henkilökunta nosti boksin pois hyllystä, tuli Tarkastaja Turakaisen aika tutkia paikka. Heeei, tyyppi pois mun hoodeilta! Hylly oli Turakaisen mielestä itse asiassa aika mukava mesta. Juuri sopivan kokoinen. Eppu liittyi tietysti tutkimusjoukkoihin, mutta "liikuntarajoitteisena" (lue kömpelönä) keskittyi hieman alempiin tasoihin. Eppu The Trapetsitaiteilija liukkaalla pinnalla. Aika extremeä. Henkilökunta tyhjensi samalla pyykkikoneen, ja Tarkastaja jäi pitämään majaa kylpyhuoneeseen muiden poistuttua. Disclaimer: taloyhtiössämme odotellaan putkiremonttia alkavaksi, joten kylppäriä ei ole remontoitu muuta kotia vastaavaan kuosiin.

Karvakausi

Kuva
Se on kevät ja joka paikka karvan peitossa. Imuroida ja teipata saisi joka päivä. Jos jaksaisi. Monta kertaa. Asianosaisia ei tunnu haittaavan.

Ne mitkä ei muutu...

Kuva
... pysyy ja paranee. Eppu 10 vkoa Eppu 3 vuotta.

Matkailua

Kuva
Nyt on reissattu. Torstaina käytiin poikien rokotuksilla ja kaikki oli kuten ennenkin. Eppu käyttäytyi kuin enkeli, kaikki oli hienosti ja hämmentävästi lääkärin vaaka näytti 300 g vähemmän kuin kotona, eli Eppu oli vain 6,336 kg eli ihan pienoinen poikanen vain. Tosin Suomen suurimman maun titteli on kaukana - tänään tapasimme Maunon veljen omistajan ensi kertaa pentuaikojen jälkeen ja velipoika onkin mahtava mies, kuulemma reippaasti päälle 7 kg ja lähentelee kahdeksaa. Emme siis jatkossakaan puhu mitään Suomen suurimmista tässä taloudessa. Ihan pikkuisia ollaan. Maunokin käyttäytyi kuten aina eli suhisteli, ulisi ja näytteli komeita kulmahampaitaan lääkärille, joten hätäisesti tuikkastiin rokotuspiikki persuuksiin ja homma oli Maunon osalta siinä. Kulmahampaat olivat kuulemma oikein komeat ja hyväkuntoisen näköiset. Mauno ei ole ottanut koppareissusta nokkiinsa ja edelleenkin nukkuu yöt uudessa ikkunakatollisessa kopassa. Vieressä oleva Ranskasta tilattu Whiskas-koppa ei edell

Uudet koppatuulet

Kuva
Kuljetuskalusto oli uusinnan tarpeessa kun meillä on reissaaminen muuttunut lyhyiksi pyrähdyksiksi nyt kun Eppu lopetti näyttelemisen. Hommattiin siis toinen tavallinen koppa - johon Mauno muutti asumaan. Siellä se nukkuu mm. yönsä. Koppa on jätetty esille ja toinenkin otettu kaapista, koska huomenna mennään rokotuksille. Härdelli on edessä. Maunon saa koppaan, Eppu luultavasti pakenee. Lääkärillä asetelma kääntyy toisinpäin kun Eppu möllöttää pöydällä ja antaa ystävällisesti tehdä kaiken mahdollisen – ja Mauno esittelee tulista luonnettaan niin ettei siihen uskalla kukaan koskea. Tasan ei käy poikien luonteet. Edit: kärry myyty.

Lahja

Kuva
Pssst, mulla on synttärit, voisiks jotain lahjajuttua hommata? No jos tukkapesun? Korvan takaa... Päälaelta... Ja hellä niskahieronta lopuksi. Mauno siis täyttää tänään NELJÄ VUOTTA! Toisaalta on "onko siitä jo niin kauan" -olo, toisaalta "Maunohan on ollut aina" -olo. Oli mikä oli, parasta mitä rahalla ikinä on saanut. Henkilökunta tarjosi seitä ja pojat riehuivat niin että tolppa kaatui. Ilmeisen hyvät synttärit.

Pääsiäisyllätysboksi

Kuva
Henkilökunta lumisadetta uhmaten haki kellarivarastosta parvekkeen tyynyt. Ehkä niille on käyttöä ensi viikolla kun luvattiin jo +10 astetta. Mutta se parempi puoli asiassa: tyynyt olivat tietysti pahvilaatikossa. Ihan simppelissä, viattomassa pahvilaatikossa. Mauno kävi nuuhkaisemassa laatikkoa, kiinnostavaa... KAPOWWW! Laatikosta ampaisi musta karvainen sähikäinen. Ja Maunon häntä meni epäkuntoon. Tyhjä laatikko oli Epun mielestä loistava päivystyspaikka. Niin loistava, että Maunonkin piti tietysti mennä sinne. Huomatkaa erityisen venyvät maun nivuslärpäkkeet, jotka toimivat erinomaisesti juuri tämänkaltaisissa tilanteissa. Ja mikäs siellä laatikossa nyt rapisee... KAPOWWW! Ja tätä jatkui uudelleen ja uudelleen ja on jatkunut koko päivän. Erityisesti Eppu jaksaa istua laatikossa, niin pää ulkona kuin hiljaa kannen allakin. Ja sitten kun pahaa-aavistamaton (muka) Mauno kävelee ohi – KAPOWWW! – ja juoksuleikki on valmis. Tässä pieni videopätkä.

Pääsiäistä!

Kuva
Pupuset toivottavat pääsiäistä kaikille!

Päällikkö Pupunen

Kuva
Tänään taas aamuhalitellessamme kiittelin hyvää onneani, miten sattuikin Eppu olemaan ainoana vapaana pentuna Iltavillin E-pentueesta, älysin päättää Maunolle ottaa kaverin ja sain Epun itselleni ostaa. Se on kyllä sellainen hyvänmielenkissa, ettei toista samanlaista voi maailmassa olla. Rakastan.