Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on toukokuu, 2012.

Mitään en myönnä

Kuva
Ei väsytä, ei nukuta, en nuku, en... Myönnän, nukun ja sikeästi. Kroohpyyh zzzzzz.

Eppu-setä

Kuva
Vihdoin hyviäkin uutisia: Epun veljen Emirin toinen yritys päättyi paremmin kuin ensimmäinen, joten Epusta tuli vihdoin setä ja Iltavillin kissalaan syntyi neljä pientä savumaukulaista Emille ja kauniille Laila-rouvalle. Ekat kuvat Iltavillin blogissa.

Yhteinen onni

Kuva
Kaksi onnenkärpästä samalla iskulla: henkilökunta löysi vanhojen tilalle uudet samanlaiset yybermukavat Merrellin kävelykengät ja Eppu sai laatikon. Me ollaan pienestä onnellisia.

Se on kesä

Kuva
Ja Epusta näkee sen... Herran selkää ei paljon näy kun ollaan vatsa pystyssä kintut levällään milloin missäkin.

Kunkku Linnassa

Kuva
Mauno Kustaa XIV sillailee Linnan pardella.

Sijaisemo hakusessa!

EDIT: Pienen Toivon elämänlanka oli liian ohut eikä löytyneestä sijaisemostakaan ollut apua, Toivo päätyi pentuetovereineen sateenkaarisillalle.

Hurrja leoparti

Kuva
Mauno pääsi ulos ja palkitsee henkilökunnan karjumalla kitarisat lepattaen täällä sisällä.

Optimisti

Kuva
Poikien ruokakaappi on eteisessä. Siellä sijaitsee myös raksukippo josta henkilökunta uloslähtiessään nakkaa kourallisen keittiöön pojille noukittavaksi ja ostaa samalla uloslähtörauhan. Joskus käy munkki ja raksukipolle pääsee livahtamaan henkilökunnan täyttäessä sitä... Maunolla oli lasi puoliksi täynnä. Ikuinen optimisti ja opportunisti.

Mussinkaiset

Kuva
Mamman mussinkaiset toivottavat oikein hyvää äitienpäivää omille mammoilleen, Mauno Neffille ja Eppu Cleolle!

Pesämuutto

Kuva
Henkilökunta oli ilkeä ja hankki vanhan suositun linttaanistutun Woodnotesin korin tilalle uuden jämäkän Muuton huopakopan. WTF? kysyy Eppu. Heti ensimmäisenä iltana pojat kuitenkin käpertyivät sinne yhdessä nukkumaan. Kaappi on vain pahan korkealla eikä tikkaita viitsinyt hakea kuvaamiseen, joten henkilökunta pääsi leikkimään varjoleikkejä kurotellessaan poikia kuviin. Maunolle tuli selkeästi kuuma kopassa. Tasaisin väliajoin se kiipesi ulos kopasta, nyykähti viereen nukkumaan, nukkui hetken ja kiipesi takaisin koppaan. Ja taas takaisin kaapin päälle. Mutta ei voinut mennä muualle nukkumaan. Koppa ei ole ollut kovin suosittu ja henkilökunta epäilee että jotain tekemistä voisi olla kopan korkeudella. Nyt siellä pohjalla on sitten tyyny ja Mauno meni heti nukkumaan, korvat vain pilkistävät. Ehkä tämä lisää käyttöastetta. Vanhaa koria ei kuitenkaan pantu roskiin, se on kaapissa siltä varalta, että uusi ei vaan saa suosiota. Sellainen on kyllä toinenkin varalla, ett

Linnalle ohjeet

Kuva
Nyt myös Linnalle löytyy karkea ohje Kakkakaapin tapaan tuolta oikean reunan sivuvalikosta. Pojat pakenivat eilen inhottavaa märkää mopattua lattiaa Linnaan. Onneksi on turvapaikkoja.

Höpökalapuikko 3.1

Kuva
Edellinen höpökalapuikkoversio valmistui farkkukankaasta ja sai kylkeensä reiän ehkä noin päivässä. Mikään ei ole turvassa Maunon hampailta. Henkilökunta sai tällä viikolla käsiinsä pienet näytteet Dinamica-verhoilukangasta ja päätti testata sitä Maunolla. Syntyi höpökalapuikko 3.1 Mauno kävi heti kiinni. Anna mun testata rauhassa... Eppukin yritti päästä osingolle, mutta ehei, Mauno ei leluistaan luovu. Nyt parin päivän testauksen jälkeen höpökalapuikossa ei ole kuin muutama kulmahampaiden reikä. Revittyä Mauno ei sitä ole saanut. Tosin kiinnostuskaan ei ole ollut mitään ihan huippua, joten ehkä se ei kiinnosta kun sitä ei saa rikki? Kätevä lelu. Voi myös olla että kun kangasta ei ollut enempää eikä siitä saanut sellaista kunnon pötkylää tömpsytettäväksi, että tämä ei ole yhtä kiva. Ja kiitos kaikille kommenteistanne Epun pissaongelmaan. Toistaiseksi valumia ei ole sattunut ja fyysistä ongelmaa ei ole löytynyt. Kyseessä voi olla merkkailu, kiipiminen arvoastei

Kakkakaapin kosto

Kuva
No niin, heti kun sai kakkakaapista postattua juttua, tuli aihetta enemmänkin... Henkilökunta sai alkuviikosta näköhavainnon Epusta pissaamassa seisovilteen (normaali kissan pissa-asento on persus maata vasten kyykyssä, selkä suorana) kohti kaapin seinää, joten tekijä on tiedossa tällekin vahingolle. Koska kissojen pissaongelmat ovat usein fyysisiä (terve kissa ei todellakaan pissaile muualle kuin omaan hiekkalaatikkoonsa joten pissalta haisevat kissakodit eivät ole normaali juttu!), parin seisovilteen suoritetun pissan jälkeen kävi matka lääkäriin. Epulta ultrattiin virtsarakko ja otettiin neulalla näyte pissasta. Mitään muuta ei löytynyt, mutta virtsa oli erittäin vahvaa (korkea ominaispaino), joten nyt pitäisi juoda paljon. Ruoka on siis tarjoiltu keittomallisena, kissaa kun on aavikkoeläimenä usein aika vaikea saada juomaan. Viljelyn tulosta odotetaan vielä. Eppu tietysti käyttäytyi erinomaisesti lääkärissä ja ultraus ja näytteenotto sujuivat helposti ilman rauhoitusta.

Kakkakaapille ohjeet

Kuva
Kakkakaapista tulee sen verran tasaiseen kyselyjä, että värkkäsin nopean ohjeen tuonne omaksi sivukseen. Löytyy oikean yläreunan Sivut-listasta. Myös englanniksi, kun niitäkin kyselyjä tulee.