maanantai 29. lokakuuta 2012

Tarkastaja Turakainen studiokeikalla

Tarkastaja Turakainen ei operoi pelkästään kotioloissa vaan häntä pyydettiin studiokeikalle Pasilassa sijaitsevalle valokuvausstudiolle.

Studiotila oli niin iso, ja täynnä kaikkea mielenkiintoista tavaraa, että Turakainen ei ehtinyt ollenkaan ottaa vapaata duunista ja heittäytyä vapaalle. Tosimiehet ei mallipoikina kekkuloi!
Tarkoitus oli siis kuvata Mauno erääseen lehteen, mutta kuvaus ei ihan onnistunut. Studiotila oli niin iso, varmaan ainakin 50 m2,  että Mauno paineli ihan omia reittejään eikä suostunut keskittymään itse kuvaukseen. Siitä oli paljon mielenkiintoisempaa tutkia paikkoja kuin olla paikoillaan tapahtumien keskipisteessä. Ainoatakaan edes likimain kelpaavaa kuvaa ei saatu.

Maunolla oli varmaankin hyvin hauskaa – paitsi kiukku iski kun pakattiin koppaan kotimatkalle, eihän sieltä hauskasta paikasta kotiin olisi halunnut – mutta taisi pientä turhautumista iskeä kuvaajalle, vaikka eläinkuvauksen haastavuus toki oli jo etukäteen otettu huomioon ja tiedossa oli, että kuvia ei ehkä saada.

Taisi olla Maunolle rankka keikka, ilta on kulunut pääosin henkilökunnan sylissä peiton alla nukkuen. Mallintyö on rankkaa.


sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Järjen valo

Aina joskus joku jossain kaipailee silmistä loistavaa järjen valoa. Mutta sehän on ihan täysi väärä paikka etsiä!


Kyllä se on aivo, joka säteilee. Ei mauta turhaan sanota erityisen älykkääksi kissaroduksi.

maanantai 15. lokakuuta 2012

Uutta kotia vailla

Kaksi karvaista kaverusta, Seppo ja Pörri, etsivät uutta kotia ja lupasin täällä levittää tietoa eteenpäin. Seppo on Epun eno eli äidin veli, Iltavillin kissalan C-pentueesta ja ikää on hieman vajaa 5 vuotta. Pörri on hänen maatiaiskaverinsa. Molemmat pojat ovat leikattuja sisäkissoja, jotka osaavat ulkoilla valjaissa.Sepolla ei ole mitään ongelmaa nykyisessä kodissaan, mutta Pörri ei tule toimeen enää perheen koirien kanssa. Kaksikko tulee hyvin juttuun keskenään ja ensisijaisesti etsii yhteistä kotia, mutta mikäli joku olisi kiinnostunut vain toisesta, kannattaa silti ottaa yhteyttä! Seppo on hyvin seurallinen kissa, ja mieluiten tarvitsee kissakaverin, tai vastaavasti paljon aikaa ja huomiota omistajaltaan. Myös Pörri on seurallinen sylikissa. 

Lisätietoja voi kysellä osoitteesta infoPOISTA@NÄMÄiltavilli.net

SEPOLLE JA PÖRRILLE ON ALUSTAVASTI LÖYTYNYT UUSI KOTI!

lauantai 13. lokakuuta 2012

Kompakti Mauno

Ei täällä tapahdu mitään kertomisen arvoista. Ensin henkilökunta on ollut ihan kiireinen ja sitten kun alkaa helpottaa, iskee näköjään flunssa. Pah. Ollaan vaan ja möllötetään siis.

Mauno menee kompaktiksi, käärii jalat vartalon alle ja ottaa tirsat syysauringossa. Vissiin lämmin noin. Eppu ei niin kompaktista välitä vaan on avoimempi persoona.
keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Maunon unelma

Mauno uneksii olevansa balettitanssija.


tiistai 9. lokakuuta 2012

Laatikko-onnea


Laatikot on aina yhtä ihania ja viihdyttäviä.

lauantai 6. lokakuuta 2012

Taistelu keskipakoisvoimaa vastaan

Pojat ovat löytäneet makkarin nurkassa olevan korin, joka ei ole kuukausiin kelvannut kenellekään, eikä itse asiassa ole oikein koskaan saavuttanut juuri minkäänlaista suosiota. Paitsi nyt, yhtäkkiä, ja siellä toki pitää molempien olla. Yhtäaikaa. Tai sitten tappelulla väännetään toinen ulos.


Se joka saa päällimmäisen paikan, onnistuu yleensä hivuttamaan toisen ulos, ennemmin tai myöhemmin. Helpolla ei toki paikasta luovu kumpikaan...


tiistai 2. lokakuuta 2012

Maunon tuuletus


Ei nyt ehkä ihan yhtä reippaasti kuin Eppu eikä ilman sivutukia, mutta tuuletus kuitenkin.