maanantai 31. joulukuuta 2012

Leikkisää uutta vuotta!

Miksi niin tyrmistyneet ilmeet?


No pyllynhaukkaus menossa!


Tästä keskustellaan vielä!


Oikein reipasta, rentoa, leikkisää ja läheisyydentäyteistä uutta vuotta!

Meillä on alkamassa hieman jänskä uusi vuosi, sillä muutaman kuukauden päästä edessä on muutto. Henkilökunta meni taas ja myi kodin, mutta onneksi osti uuden saman tien. Sitä pitää ensin vähän remontteerata, mutta siitä tulee varmaan vähintään yhtä hyvä kuin nykyisestä. Tai ainakin yritetään. Tilaakin on pikkuisen enemmän.

Pojat olivat erinomaisia kauppamiehiä kun asunnossa oli näyttöjä, kaikki ostajat hurmattiin ja useampi olisikin ostanut kissat kuin kodin. Erityisesti Eppu otti heti kontaktia kaikkiin uusiin ihmisiin ja tarjoutui rapsuteltavaksi. Välittäjän mukaan ovat sosiaalisimpia tapaamiaan kissoja. Onneksi vihdoin sitten löytyi se mukava pariskunta joka osti kodinkin, kissatkin kuulemma olisivat kelvanneet, mutta henkilökunta ei myynyt.

Tietenkään. Mistään hinnasta. Rahalla ne sai, mutta rahalla eivät lähde. <3 br="br">

sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Hyötykäyttöä

No onkos tullut kesä? Ei sentään, vaikka Epun asennot hieman siihen viittaavatkin.

Aamuisin kun kello soittaa, Eppu ryntää halimaan. Kun henkilökunta vihdoin nousee sängystä, on lämpimälle paikalle heti käyttäjä.


Lämpö ilmeisesti kulkee Epun ruumiin läpi jotenkin niin että se imee sen sisään selkäpuolelta ja luovuttaa pois vatsapuolelta... tai jotain.

Sisällä on ollut hieman viileää tänä talvena, joten henkilökunta hankki pienen irtolämmittimen. Kukapa muu kuin Eppu hyödyntää jälleen ja makoilee lattiatyynyllä suoraan lämmittimen ilmavirran edessä.


perjantai 28. joulukuuta 2012

maanantai 24. joulukuuta 2012

lauantai 22. joulukuuta 2012

Tontut liikkuu

... nyt kannattaa olla kilttinä. *vink*


Tai siis kannattaisi... Maunolla on ollut taas riivellyspäivä. Ruoka on pahaa ja sitten kiukutellaan. Roskiin matkalla oleva ruusupuska saa kyytiä, hyasintin juurelta revitään koristeet ja lasermittakin lensi kaapin päältä lattialle.

Taitaa tulla risukimppu! (Mikä ehkä Maunon mielestä olisi vallan mainio ylläri. Varsinkin jos sen pääsisi itse hakemaan ulkoa.)

perjantai 21. joulukuuta 2012

Joulumaistuvaista

Jos vielä uupuu pakettikuormasta jotain, ehtii pöhäyttämään vaikka joulusinapit kinkun päälle sipaistavaksi. Valmistus on maailman simppeleintä, joten sopii myös henkilökunnan kaltaiselle keittiötumpulle.Joulusinappi

1 dl sinappijauhetta
1 dl sokeria
1 dl kermaa
2 kananmunaa
1 rkl etikkaa, voit käyttää myös valko/omenaviinietikkaa

Sekoita kuivat ainekset kattilassa, lisää kerma ja munat, sekoita hyvin. Kuumenna kunnes kuplii ja sakenee, kannattaa käyttää mietoa lämpöä, palaa helposti pohjaan. Lisää etikka vasta lopuksi.

Oman tuunauksen voi tehdä myös vaikkapa konjakilla tai viskillä... n. 1 rkl riittänee, ja lisäys vasta lopussa niin ei haihdu kuumennuksessa.

Perinteiset Piltti-purkit käyvät hyvin, mutta kaupoissa myydään myös edullisesti pieniä lasipurkkeja. Purkkeihin sitten etiketit liimalla tai kaksipuoleisella teipillä. Tänä vuonna meillä lahjottiin Maunon maistuvalla mm. molempien poikien kasvattajia.

maanantai 17. joulukuuta 2012

Jos osaisi lukea...

... (tai edes katsoa kuvia), ei nököttäisi niin nohevana uuden imurin laatikon päällä.


lauantai 15. joulukuuta 2012

Kukkulan kuningas

Kuningas katselee kukkulalta alas valtakuntaansa.


PAISTI!


sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Kinttukauluri

Luulisi olevan hieman tukalaa nukkua kun toisen takajalka painaa kaulaa.


Ja niin ehkä olikin.


tiistai 4. joulukuuta 2012

Maunon 15 minuuttia

No niin, nyt se on sitten julkista, Maunon taannoisen studioseikkailun tulos - tai no, lähinnä sen jälkimmäisen seikkailun eli kotistudion... eli uusimman Lemmikki-lehden kannessa komeilee mamman ihana mussukka.


Sisäsivuilla on aukeman rotuesittely egyptinmausta. Ja huono kuva Maunosta. Hmph.

Maunon oma mielipide julkisuudesta on... noh.


sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Lämpöä ja läheisyyttä

Kylmä ulkoilma tuntuu myös täällä sisällä ja se onkin tarkoittanut syliviikonloppua. Pojat ovat vuorotellen makoilleet toistensa ja henkilökunnan sylissä. Pesullekin on ehditty.