tiistai 19. marraskuuta 2013

Hoitsu ja vähemmän hoitsu

Henkilökunnalle kävi pieni myrskytapaturma viikonloppuna ja nilkka murtui komeasti. Nyt on sitten kinttu lastassa 6 vkoa ja kepit käytössä. Pojat ovat suhtautuneet könkkäävään henkilökuntaan hyvin ristiriitaisesti.

Mauno kammoaa jalassa olevan sukan ja lastan sairaalahajua ja kepit ovat omituiset. Lisäksi kaikki kylmägeelit sun muut ovat kääk, vaikka kylmähaudepussi ennen poksautusta onkin kiinnostava. Valtavan rakastava sylimauno on muuttunut hetkeksi karttelevaksi luikeroksi joka vain harvoin eksyy syliin.

Eppu sen sijaan on maanläheisempi.


Sukkaputkilon päässä oleva solmu on täppäiltävän kiinnostava ja hoitsumaisesti lähellä pitää päivystää, kuten esimerkiksi nukkua sohvatyynyn päällä kipeän jalan vieressä. 


Meillä on nyt taas läheisyysaikaa, kun henkilökunta ei paljon sohvalta liiku.

lauantai 16. marraskuuta 2013

Eppu lakanoissa

Henkilökunnan sängyssä on joku möykky.


Yllätys yllätys, Eppuhan se on sinne tiensä löytänyt. Käynyt valitsemassa sopivan kuvan ja päättänyt ottaa unoset. Henkilökunta häiriköi ja rullasi peittoa, että pääsi hieman kuvaamaan.


 Mauno pötkötti sivistyneesti peiton päällä.


Ja poseerasi nätisti.


Pussilakanan kangas on hyvin epunnäköinen Marimekon Siniverinen, näitä ei myydä valmiina pussilakanana (ainakaan vielä), joten henkilökunta ihan itse omin kätösin surautti kankaan pussilakanaksi.

torstai 14. marraskuuta 2013

Pyllykaverukset


Me käännetään pylly maailmalle, pannaan viisaat päät yhteen ja vietetään laatuaikaa. Zzzzzz.

sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Leppoisaa isänpäivää

Meillä on vietetty pääosin leppoisaa sunnuntaita, mitä nyt henkilökunta on vähän liesunnut kaupungilla. Poikien päivä on mennyt nukkuessa ja vähän rymytessäkin, erityisesti tietysti aamupäivästä. Odotettavissa lienee rymyä myös nukkumaanmenon hetkellä, siis henkilökunnan nukkumaanmenon.

Eppu on torkkunut pää henkilökunnan jalkaa vasten, kun henkilökunta on tehnyt töitä ergonomisesti sohvalla röhnöttäen.


Kyllä, meillä on irtokarvoja tällä hetkellä vallan riittävästi. Saa tulla hakemaan jos on pulaa.

Mauno on ollut aktiivinen laatikkokansalainen.


Välillä on laatikko mennyt, jostain kumman syystä, nurin, ja siitä on tullut vaakamuotoinen majapaikka. No, on ainakin katto päällä.


Pojat toivovat, että isukeilla, niin Simballa kuin Indyllä kuin Manu-papallakin on ollut leppoisa isänpäivä!

sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Tiiteröisen piiperöiset

On hiljaista pidellyt... henkilökunta on ollut muissa puuhissa, on tullut taas liian pimeää kuvaukseen eikä oikein mitään ihmeellistä ole tapahtunutkaan. Blogi on siis ollut hiljaa, mutta ei meillä mitään hätää ole. Epyktiläiset mellakoivat edelleen olohuoneen keskusaukiolla ja niin edelleen.

Henkilökunta kävi tänään tervehtimässä Iltavillin 8-viikkoista J-pentuetta ja otti oikein kamerankin mukaan. Pentue asustaa emoineen Ausaren kissalassa, Thiti kun on yhteisomistuksessa Iltavillin ja Ausaren välillä, ja ensimmäinen pentue rekisteröidään Iltavillille. Neljä huippua savupentua, kolme tyttöä (Vanilja, Sokeri ja Pippuri) sekä yksi poika (Chili). Pippuri-tyttö on vielä ilman kotia. Pennut kasvavat Helsingissä.

Näillä pennuillahan on ihan huipuista huipuin geenitausta: pentueen isä Fasu on Maunon veljenpoika, jonka henkilökohta kuriirina haki pari vuotta sitten Riikasta Latviasta. Äiti Thiti puolestaan on Epun veljentyttö, jonka isä on siis mahtavaluonteinen Epun veli Emir, taattua E-laatua. Molemmat vanhemmat ovat mustasavuja, joten kaikki pennutkin ovat savuja. Mukana on sen verran vaaleitakin pentuja, että täplät näkyvät ihan kunnolla, ainoastaan Pippuri lienee sen verran tumma, että aikuisena on varmaan aikalailla Epun kaltainen mustiainen.

Maitobaarissa oli tiukka meininki. Ennen maitobaaria oli tiukkaa riehuntaa, mutta siitä ei kyllä yhtään kuvaa selvinnyt jatkoon, sen verran kovaa oli meininki.Pentujen täti Gerizah vahti tiukkana menoa.


Maitobaarin jälkeen tuli uni ja pennut sammuivat kuka minnekin.


Vaativaa karjuntaa – tai sitten leukoja venyttävä haukotus.


Söpistelevä Vanilja. Ehkä.Rento asento, haba roikkuu.


Ihan kuin olisi jotain kepposia mielessä...

Lisää pennuista löytyy Ausaren ja Iltavillin blogeista.