Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on joulukuu, 2013.

Joulunjälkeiset

Kuva
Joulua vietetiin rauhaisasti, kuten nyt muutenkin tämä meidän elo pääosin on. Myös mellakointia Olohuoneen Keskusaukiolla ilmeni epyktiläiseen tyyliin, mellakan sytyttämiseen innoitti erityisesti pesulasta palautunut matto, joka menee ihanasti mykkyrälle. Joulukoristeita oli (ja on) maltillisesti, oikeaa kuusta ei ollenkaan, vaan kuusena toimii meidän ympärivuotinen huonekuusi, joka sai pienenpieniä koristeita ylleen. Pojat ovat jättäneet koristukset ja hyasintit omaan rauhaansa eikä niitä ole varsinaisesti noteerattu ollenkaan. Mauno etsi kristallipallosta tulevaisuudennäkymiä... ... ja nuuskutteli hyasinttia.

Maistuvaa joulua!

Kuva
Maistuvaista joulua, herkkuja ja rauhaa kaikille! t. Mauno, Eppu ja henkilökunta

Pojista potretit

Kuva
Vaikka henkilökunta onkin päivät kotosalla jalka edelleen paketissa, ei blogiin synny materiaalia. Kuvaaminen tähän aikaan vuodesta on ihan mahdotonta, valoa ei riitä sitten niin mihinkään aikaan päivästä. Eikä täällä kyllä totta puhuen mitään tapahdukaan. Maataan kaikki ihan lättyinä. Ollaan velttoina ja eletään kaikki kissanelämää. Potretit sentään syntyivät pojista, kun action-kuvia ei tällä valolla oteta.

Rentoa itsenäisyyspäivää!

Kuva
Mauno juhlii ottamalla syvät unet patterin päällä.

Relaksoitua porukkaa

Kuva
Täällä on aika velttoa porukkaa. Pojat ovat ottaneet kaiken irti henkilökunnan immobiliteetista ja kun henkilökunta rötköttää sohvalla kinttu pystyssä, pojat rötköttävät sylissä. Välillä henkilökunta makaa vaihteeksi sängyssä, ja pojat vaihtelevasti seuraavat tai valloittavat sohvan. Eilen illalla Mauno tavattiin sohvalta nukkumasta varsin rentoutuneesti, melkein yhtä rennosti kuin Eppu useinkin. Kyllä, täällä on lämmintä, patterit kun näin vanhassa talossa (säätöremonttia odotellessa...) paahtavat joko täysillä tai sitten ei yhtään. Ihan sentään takajalkoja ei voi levittää Epun tyyliin, sehän olisi jo vulgääriä, mutta pikkuisen voi massua tuulettaa Maunokin. Pikkuisen jo kiepahdettiin vähän enemmän kyljelle, kun henkilökunta nappasi kameran ja alkoi säätämään. Äääää, et viittis, just oli hyvät unet.... Venyyytyyys.... Ja haukoooootuuuus...