Teknisiä haasteita

Kyllä me täällä ollaan, vaikkakin hiljaa. Tässä on nimittäin ollut pieniä haasteita blogielämässä. Henkilökunnan kompuutteri sanoi nou yksi kaunis ilta ja siitähän sitten soppa syntyi. Uusi kompuutteri piti tietysti hankkia, mutta siihen piti hankkia myös uusia ohjelmia ja kaikki on ollut vähän hankalaa viimeiset viikot. Ja tulee vielä olemaankin hetken aikaa, luultavasti. Jahka nyt henkilökunta ehtisi viritellä.


Mitään muuta hätää ei olekaan ollut. Lyyra on osoittautunut huolestuttavan innokkaaksi kärpästenmetsästäjäksi, se ei annan periksi ennenkuin kärpänen on napattu ja suussa, ja valitettavasti ei näytä tekevän eroa erilaisten lentävien pörrinkäisten kesken, eli henkilökunta on muutamia amppareita/mehiläisiä autellut pihalle.

Meille tuli myös isompi lentävä vieras parvekeverkosta sisään, henkilökunnan tunnistuksen mukaan satakieli, ja siitähän hässäkkä syntyi. Satanen selvisi kuitenkin henkilökunnan kenkälaatikkopyydystyksen avulla ehjänä ulos, mitään ei hajonnut eikä kukaan kakkinut sisään hätäkakkaa.

Lämmintä on piisannut, mikä on tietysti ollut epyktiläisten mieleen. Kun on nukuttu parvekkeen ovi auki, erityisesti Lyyra on huolehtinut henkilökunnan lämpimänä pysymisestä tarjoamalla henkilökunnalle nätin pilkullisen karvalakin.

Lyyra on kerännyt koko ajan lisää itsevarmuutta ja ajoittain sen melko raisut otteet ovat saaneet jopa pitkäpinnaisen Epun ärähtämään. Neiti kun hyppää sumeilematta isompansa niskaan kiinni ja haluaa alistaa ja riehua. Se ei aina ole ihan täysin Epun mieleen. Niinpä kyytiä on annettu puolin ja toisin, toistaiseksi onneksi ilman vakavampia selkkauksia.

Että semmoista tänne. Henkilökunnan kesäloma antaa odottaa itseään elokuulle asti, joten siihen asti mennään varmaankin aika hiljaa.

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Se on kyllä niin teinityttö kun vaan voi olla. Ihana, mutta välillä vähän ärsyttävä. Eniten se kyllä taitaa koetella Epun pinnaa eikä henkilökunnan.

   Poista
 2. Otan osaa! Se on kauhea homma nykyään vaihtaa välineitä. Toisaalta sitten kun ne on saanut kunnolla pelittämään niin se on onnen päivä se!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä tää tökkii, eikä yhtään auta että kiire on, muutakin tekemistä eikä oikeastaan ihan hirveästi edes kiinnosta se ronklaus. Pitäis vaan päästä käyttämään.

   Poista
 3. Ylätassut Lyyra!
  Öttiäisten metsästäminen on parasta mitä tiedän. Ja oon saanu Epunkin jo koulutettua. Nyt ei öttiäiset kauaa hengissä pysy ☺
  - Rudi -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä teille! Kaks metsästäjää. Täällä on oikeastaan vaan yks. Meidän Eppu ei on nyt jäänyt ilman kun ennen oli niin että Mauno metsästi ja Eppu korjasi saaliin, mutta Lyyra kyllä vetää omiin kitusiin sen minkä pyydystää.

   Poista
 4. Noooooo, risa kone on kyllä #"€"%€"# !!
  Lyyra taas ei, Lyyra on <3 <3 <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Pieni poika etsii omaa kotia

Haastaja tortulle