Kahden kerroksen väkeä

Maunon lempipaikkoja on kirjahyllyn portaalla oleva kori, jossa on täytteenä sinällään kelpaamaton pesä. Siellä Mauno nukkuu illat, pää vain pilkistää, kun jotain tapahtuu. Joskus korista näkyvät myös etutassut. Tila on ahdas, mutta sinne mahtuu juuri mukavalle kerälle. Erityisen mukavaa korissa on, että se on läpinäkyvä paperikori, eli välttämättä ei aina tarvitse edes sitä päätä nostaa, nähdäkseen mitä tapahtuu.


Eppu puolestaan nukkuu iltauniaan yleensä joko Linnan katolla, lattiatyynyllä tai henkilökunnan sylissä.

Vaikka Maunon yleensä iltasella korista löytääkin, se joskus haluaa mennä olemaan itsekseen ja silloin sen yleensä löytää keittiön kaappien päältä, joskus myös kylpyhuoneesta. Eppu puolestaan äärimmäisen harvoin katoaa näkyviltä, mihinkään korkealle sen hyppytaidot eivät vielä ylläkään.

Toissailtana Eppu katosi. Henkilökunta kurkkasi ensin vessaan, koska joskus Eppukin nautiskelee kylpyhuoneen lattialämmityksestä. Ei löytynyt. Sitten kurkkaus onko Mauno paikoillaan, sillä kaapin edessä näkymää peittämässä oli juuri Ikeasta tuotu sängyn runko. Ja kas, siellähän pojat yhdessä kopassa. Eppu selvästi oli mennyt Maunon koppaan ja Mauno oli tuumannut, että hän menee kyllä omaan koppaansa, oli se vapaa tai ei.

Höh. Tyyppi änkee mestoille.


Valitettavasti kuva ei oikein tee oikeutta näylle, sillä henkilökunta joutui hiippailemaan hiljaa, nauramatta, hakemaan kameraa ja ottamaan nopeasti kuvan salamalla.

Kommentit

 1. Kissojen kuvaamisessa usein se kaikista vaikein asia on olla nauramatta niin kauan että saa kuvan napsaistua x)

  VastaaPoista
 2. Aivan loistava kuva herroista!

  VastaaPoista
 3. Kuule, kuva kelpaa varsin hyvin!

  VastaaPoista
 4. Hauska kuva ja mitkä ilmeet kissoilla :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin