Fetissinsä kullakin

Epulla se on frotee.


Ja froteen ihanin ilmenemismuoto on henkilökunnan kylpytakki. Mielellän hieman kosteana eli suihkun"raikkaana". Sen saavuttamiseksi kannattaa jopa vaania kylpyhuoneessa, koska se suihkuttelu päättyy, sillä silloin puetaan Se Ihana Kylpytakki päälle. Parhaassa tapauksessa henkilökunta istahtaa kylpytakki päällä kuivattelemaan ja silloin saattaa olla tilaisuus päästä syliin, mikä on tietysti parasta, frotee ja henkilökunta samassa paketissa.

Mutta myös tyhjä takki kelpaa. Aamuisin käy joskus munkki kun takki lennähtää lattialle henkilökunnan pukeutuessa.

Ja se vyö on ihan huippulelu. Ja ne froteiset tossut on myös ihanat, niitä voi kynsiä.

Kommentit

 1. Lea jakaa tämän intohimon :D Sen mielestä suihkussa käyminen on ihan päätöntä hommaa, mutta koste pyyhe on i-ha-na :)

  Usein Lea herää jopa päikkäreiltään syliteltäväksi ja määkii vienolla äänelle jos emäntä ei ymmärrä ottaa syliin pyytämättä.

  VastaaPoista
 2. Meillä taas oikein odotetaan, että pääsee katsomaan suihkuttelua, mutta pyyhkeet tai kylpytakit (vyötä lukuun ottamatta) eivät kiinnosta yhtään.

  Toivottavasti henkilökunta on niin viisas ja huomaavainen, että jättää kylpytakin tai ainakin korvaavan froteekappaleen Epulle päiväksi näkyviin, niin hän voi nautiskella. Eppu voisi muuten pyrkiä Marimekon malliksi, kun on noin läheinen suhde Mari-takkiin!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, Eppukin ymmärtää hyvän päälle! Otto-Poika hyppää välittömästi henkilökunnan olkapäälle, puskee, kehrää ja jopa "miukuu" innoissaan.

  Kylpytakki tosin menettää viehätyksensä kun se riisutaan. Tosin sitä silloin voi käyttää piilopaikkana vaanimisleikeissä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin