Tarkastaja Turakainen studiokeikalla

Tarkastaja Turakainen ei operoi pelkästään kotioloissa vaan häntä pyydettiin studiokeikalle Pasilassa sijaitsevalle valokuvausstudiolle.

Studiotila oli niin iso, ja täynnä kaikkea mielenkiintoista tavaraa, että Turakainen ei ehtinyt ollenkaan ottaa vapaata duunista ja heittäytyä vapaalle. Tosimiehet ei mallipoikina kekkuloi!
Tarkoitus oli siis kuvata Mauno erääseen lehteen, mutta kuvaus ei ihan onnistunut. Studiotila oli niin iso, varmaan ainakin 50 m2,  että Mauno paineli ihan omia reittejään eikä suostunut keskittymään itse kuvaukseen. Siitä oli paljon mielenkiintoisempaa tutkia paikkoja kuin olla paikoillaan tapahtumien keskipisteessä. Ainoatakaan edes likimain kelpaavaa kuvaa ei saatu.

Maunolla oli varmaankin hyvin hauskaa – paitsi kiukku iski kun pakattiin koppaan kotimatkalle, eihän sieltä hauskasta paikasta kotiin olisi halunnut – mutta taisi pientä turhautumista iskeä kuvaajalle, vaikka eläinkuvauksen haastavuus toki oli jo etukäteen otettu huomioon ja tiedossa oli, että kuvia ei ehkä saada.

Taisi olla Maunolle rankka keikka, ilta on kulunut pääosin henkilökunnan sylissä peiton alla nukkuen. Mallintyö on rankkaa.


Kommentit

  1. Mauno on kyllä rohkea! Tuolla tavoin Turakoi vieraassakin paikassa.

    VastaaPoista
  2. Ehkäpä aikaa olisi pitänyt vain varata reilusti enemmän, kun ei kai huippumalli pääse vireeseen jollei saa tutkia paikan ambienssia kunnolla ennen kuvausta :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin