Paikalliset

Muitakin omia paikkoja on löytynyt. Maunolla on oma spesiaali lämpöpaikkansa, makkarin ikkunalaudan alla on lämpöpatteri, joka on kodin ainoa päällä oleva patteri. Siinä voi nuokkua ja vähän kurkkia partsillekin, joka toistaiseksi on vielä ilman pääsyä pojille.


Eppu puolestaan nautiskelee sängyssä, sinne kun pääsee oikaisemaan piiiiitkäksi. Mahtuu massu viereen, kun se on täynnä herkkuseitä.


Kommentit

  1. Oi jestas tuota Epun nautiskelevan unista ilmettä. Tuo jos joku kertoo niistä kissanpäivistä!

    VastaaPoista
  2. Pojat on ottaneet muuton hyvin. No mikä siinä, kun omat tavarat ja ihminen seuraa mukana, sama se jos seinät vähän vaihtuukin. Näin just.

    VastaaPoista
  3. Joo, ei pojilla - tai henkilökunnallakaan - ole ollut ongelmia sopeutua uuteen kotiin. Omat tavarat, perhe koossa, mikä on ollessa. Pojilla meni ehkä päivä ihmetellessä että mikäs tää paikka on, kun on täynnä laatikoita ja niissä laatikoissa on omat tavarat. Mitään varsinaisesti uutta ei ole, tietysti paikat haisee maalille ja muuta, mutta sitä omaa tuttua materiaa on niin paljon. Ja välivaiheen hoitopaikkakin oli vallan mieluisa, sinnekin sopeuduttiin niin että venkoilulla lähdettiin pois. Pojat on reippaita.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin