Eppu twistaa

Epun maailma on mallillaan eli ylösalaisin. Vappu on mennyt pääosin vaakatasossa, vaikka tänäkin aamuna kävi sellainen ryminä ja ryske kun pojat vetivät rallia, että henkilökuntakin heräsi taas ajatukseen että mitenniin kissat liikkuvat pehmeästi ja äänettömästi. Eivät liiku.
Meillä on ongelma, johon kysellään kissatovereilta apuja tai vinkkejä. Onko lukijoissa ketään Litter Locker II -roskiksen käyttäjiä? Meillä on sitä käytetty ja tykätty, mutta nyt tuli sellainen mutka matkaan, että hovihankkija Zooplus on lopettanut niiden pussien myymisen! Mitäs nyt tehdään?!?

Eli onko kukaan nähnyt näitä täyttöpussikasetteja myynnissä missään muualla? Myykö mikään liike näitä? Apua, vinkkejä tarvittaisiin!

Kommentit

 1. Musti ja Mirri on myynyt Litter lockereita. Kannattaa varmaan rimpauttaa löytyykö vaihtokasetteja. Ja Amazonilta niitä sitten ainakin saa jos ei lähempää.

  VastaaPoista
 2. Minä laitoin oikein kyselynkin asiasta zooplussalle, ja vastaus oli että valitettavasti tuote ei lähiaikoina ole tulossa takaisin :( Mustissa ja Mirrissä olen joskus nähnyt niitä, mutta hirvittävän kalliita ne siellä olivat :( En oikein ymmärrä miksi zooplus jatkaa kuitenkin itse roskiksen myymistä kun näitä pusseja ei enää saa.

  VastaaPoista
 3. Tiedän myös, eivät liiku. Joskus ryminää ja rähinää korostetaan vielä kurkkumurinalla ja leijonamaisella ärjymisellä kesken juoksuspurttien.

  VastaaPoista
 4. Joo, Amazonista näyttäis saavan, jos ei muualta irtoa.

  VastaaPoista
 5. Joo, itsekin kyselin tuota ihan Zooplussasta asti ja ei kuulu valikoimaan. Todella outoa ja huonoa asiakaspalvelua, koska myyvät itse roskista kuitenkin edelleen. Eivätkä kuitenkaan kerro, että pusseja ei muuten sitten enää saa...

  VastaaPoista
 6. Meidän pojista Laban on samanlainen vampyyrihampainen köllijä kuin Eppu. :)

  Meilläkin on käytössä Litter Locker II, ja olen kuullut / lukenut, että noi niissä käytettävät kasetit olisiva samoja kuin vauvanvaipparoskiksia valmistavan Angelcaren. Noissa Litter Lockerin kaseteissa lukeekin itseasiassa Angelcare. Jotkut lastentarvikeliikkeet myyvät niita, kannattaa googlata! Amazon ei ilmeisesti lähetä noita lemmikkiversioita Suomeen (näin ainakin käsitin Lemmikkipalstojen keskustelun perusteella). Vielä ei olla ite testattu, mutta luulisin, että ne vauvojen versiot käy myös noihin, ainakin kuvissa näyttävät kovasti samoilta.

  VastaaPoista
 7. Eppu-setä on periyttänyt vampirismin Labanille :} Tai no, onhan Emi-isäkin jonkin sortin vanpyyri, että taisi tulla tuplaperiytys.

  Tuosta vaipparoskisvinkistä sainkin infoa Facen puolella, huhhuh, pitääkö tästä nyt johonkin lastentarvikeliikkeeseen mennä. Kääk.

  VastaaPoista
 8. Mitkä kuvat! Eppu sitten osaa :)

  VastaaPoista
 9. Mustista ja Mirristä kuulin, että maahantuojalla olis ongelmaa saada noita kasetteja. No mä jätin yhden renkaan ja virittelin siihen renkaaseen RainBow 30l roskapussin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin