Hurja Harja

Henkilökunta oli asioimassa kylpyhuoneessa kun Tarkastaja Turakainenkin saapui paikalle (tietenkin) ja havaitsi vallan pelottavan asian, Hurjan Hammasharjan. Se oli Maunon mielestä todella huolestuttava ja epäilyttävä. Sitä piti lähestyä erittäin varovasti ja yrittää täppäillä se kuoliaaksi. Valitettavasti kamera ei ollut heti mukana reissussa (kumma juttu...), joten ihan ensimmäiset kuolettavimmat "isken kaikilla voimillani korkealta pään yläpuolelta salamannopeasti" -iskut jäivät tallentumatta, mutta tässä vähän laimeampaa loppuvaiheen täpistelyä.

Nuuh, sitä pystyi jopa haistamaan...


Vasen suora...


Oikea koukku...


Alhaalta...


No huh, nyt se tuijottaa suoraan silmiin!


Haha, putosit!


Mauno (ja Eppu yhtälailla) on aina pitänyt varsin pelottavana asiana sähköhammasharjaa, sitä pitää yhtälailla täpätä, jos sen lähelle lykkää. Nyt vain sattui olemaan roskiin menossa lavuaarin reunalla manuaalinen versio, joka tuntui olevan ihan yhtä pelottava. Paha haju siinä ainakin oli, henkilökunta ei pese kanatahnalla, niinkuin pojat...

Kommentit

 1. Todella pelottava kapine tuo!

  Ja teilläkin siis suositaan kanatahnaa kissoille, se tuntuu olevan hittituote.

  VastaaPoista
 2. Poikien oma harja ei jostain syystä ole ollut yhtä pelottava, joten ehkä se tahnan haju teki sen tapettavuuden. Ja kanatahna on todellinen hitti, niin hyvää että harjaamisesta ei meinaa tulla mitään kun kieli lipoo välistä.

  VastaaPoista
 3. Meillä on kanatahnan kanssa sama efekti! Ei meinaa tahna riittää poskihampaisiin asti, kun se on jo livottu pois topsista.

  VastaaPoista
 4. Maunolla on oikea asenne! Tottakai pitää olla varuillaan tuntemattomien kapistusten kanssa! Mäkin olen.

  /Coco

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin