Hiirensä kullakin

Maunon hiiret ovat pieniä, tekokarvaisia ja niitä on aikanaan myyty kolmen pussissa, sininen, punainen ja keltainen. Olen ostanut useamman pussillisen, osa on hävinnyt aikojen saatossa, muutama menettänyt häntänsä, joku rapinansa, mutta vielä on muutama pelikelpoinen jäljellä.


Eppu ei Maunon hiiristä juuri piittaa. Mutta jos joskus vielä näitä myynnissä näen, ostan heti monta pussia varastoon. Saa myös vinkata, jos on moisia jossain spotannut.

Eppu sai edellisen ruokapaketin mukana omaan kokoonsa sopivan hiiren. Missään ihan jättijättisuosiossa se ei ole, mutta on sen kanssa painittu, tömpsytelty ja selässä olevaa raapimispintaa on kyllä ankarasti rankaistu. Korvat ovat rapisevat, sisällä on minttua, hännässä on kulkunen ja nokassa kuminauha – erittäin huippuvarusteltu hiiri siis.


Mauno kokeili kerran, sai hampaisiinsa jonkun kuidun tuosta raapimapinnasta (sisalia tai vastaavaa), ja pitkään pyöritteli kieltään että pääsi siitä eroon. Sen jälkeen ei jättihiiri ole Maunoa kiinnostanut.

Kommentit

 1. Haha, Epun hiirimaku on enemmän Amerikan luokkaa, suurta pitää olla :D

  VastaaPoista
 2. Eka kerta kun näen Mauno ei-hämmästyneenä :-)

  Hienot pojat, raps-raps!

  VastaaPoista
 3. Meillä hiiren sijaa ajaa emännän rintaliivit, sukat ja sukkahousut. Oikeat kissanlelut eivät kiinnosta lainkaan, kaikki muu sitäkin enemmän. :D On se hupaisa näky kun kolli viilettää ohi mustat pitsiliivit suunpielessä.

  VastaaPoista
 4. Maunohan esittelee varsin ylpeänä hiirtään, eikä Eppu jää jälkeen konsulentin hommissa lainkaan!

  VastaaPoista
 5. Onneksi meillä ei sentään rintsikoita roudailla, olisi turhan kallis lelu kun Maunolla on tapana raadella noita pikkuhiiriä lukuunottamatta kaiken kiinnostavan. :D

  VastaaPoista
 6. Haha, where can i get such a little mouse??

  Greetings from Cleopatra (egyptianmaublog.at)

  VastaaPoista
 7. Hi Cleopatra, (Eppu's mum is also called Cleopatra) the mouse is from www.zooplus.com where we order the boys' food too.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin