Ikkipikkisiä riiviöitä

Henkilökunta teki eilen pienen retken Hyvinkäälle katsomaan Ausare-kissalan B-pentusia. Pentujen äiti on Misty ja isä puolestaan komea latvialainen kolli Simba. Pentuja on kaksi, tyttö ja poika, ja molemmat ovat hopeanvärisiä maukulaisia. Ikää on nyt 7,5 vkoa ja molemmat tietysti aivan hirvittäviä pieniä riiviöitä. Hyi kamala sentään.

Edessä on luultavasti tyttöpentu Fatima (Ausare Baketamon), joka vielä etsii omaa lemmikkikotia. Tyttö on aivan valloittavan kaunis ja täpäkkä pieni maukulainen, joka näyttää niin lupaavalta, että halutessaan tuleva omistaja voi käydä sen kanssa myös näyttelyissä. Takana poseeraa poikapentu Wikke (Ausare Burraburiash), jolla onkin jo oma koti odottamassa.Äiti Misty on todella kaunis savumau, ja mitä omistautuvin äiti. Se vahti koko illan pentuja vierestä kun vieraat palluttivat niitä. Se ei vastustanut yhtään palluttelua, mutta tarkkaili kyllä ettei hänen pienokaisillaan ole mitään hätää. Välillä pieniä riehulaisia piti myös hieman komentaa, kun leikit mamman hännällä kävivät liian rajuiksi.


Sitten tulikin nopea väsy. Pennut kaivautuivat päiväpeiton alle nukkumaan, mistä ne heräteltiin vielä viimeisiin poseerauskuviin.Ei näin söpöä nöpönenää voi vastustaa kukaan!


Kommentit

 1. Tällaisia kuvia nähdessään sitä vaan tällainen kissa-allergikko alkaa miettiä, että eihän se vuotava nenä sekä verestävät ja kutiavat silmät nyt niin pahoja loppujen lopuksi ole...

  Haluun.

  VastaaPoista
 2. Kissa-allergia on kyllä pahinta mitä ihmiselle voi sattua. :(

  VastaaPoista
 3. APUA, pikkuisia kissahirviöitä <3

  VastaaPoista
 4. Ihania! Valloittavia ♥ Hienoja kuvia!

  VastaaPoista
 5. Ei voi olla noin söpöjä. Ei vaan voi olla. Kuvia on varmasti muokatta söpöysmuokkaajalla... Anonyymille terkut että kyllä nenän ja silmien kanssa pärjää, omien eläimiensä allergiatekijöihin onneksi turtuu ja siedättyy :)

  VastaaPoista
 6. On ne just noin söpöjä. Tai itse asiassa vielä söpömpiä, koska kuvissa ei näy sitä miten liikkiksiä ne on kun ne painii ja riehuu ja pelaa pallolla. Liikekuvat on yhtä viuhkinaa vaan. Ja millainen koipeliini Wikke on! Ne on pieniä ja pörröisiä ja niillä on maailman söpöimmät pienet täplät.

  VastaaPoista
 7. Oiii miten söpö haukottelija ♥

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin