Vaikeaksi on tehty pienen kissan elämä

On se kamalaa, kun ruokakin pitää suorittaa.Epun kasvattaja toi pojille kikkailupelin, josta raksut joutuu noukkimaan pienen vaivan kanssa. Pojat ovat ottaneet pelin ihan hyvin vastaan, vaikka ensin Epun ilme oli lähinnä mitvit-tyyppinen.  

Maunosta helpoimmalla lähtevät nämä pienissä korkeissa koloissa olevat raksut, sieltä aloitetaan.


Mauno on odotetusti pojista näppärämpi pienempine tassuineen, ja jaksaa kyllä tyhjentää laudan melkein kokonaan.


Koukkiminen ottaa hirveästi tassuun, tassuja pitää koko ajan nuolla.


Mutta ne isot kipot, ne ovat Maunolle ongelma. Mauno ei hiffaa miten sieltä saisi raksut. Sen vuoksi Mauno on keksinyt ihan oman ratkaisun: haukkaus kipon reunasta niin että kippo nousee ilmaan ja pudotus, jolloin hyvällä tuurilla joku raksu pomppaa kiposta lattialle. Näyttää sen verran kamalalta, että henkilökunta pelkää Maunon hampaiden puolesta, joten raksut pyritään siivoamaan kipoista pois.


Eppukin häilähti hetkeksi paikalle. Myös Eppu pelaa ihan mielellään ja Epun spesiaali ovat juurikin nuo Maunolle hankalat läpinäkyvät isot kipot. Nokkelasti se noukkii raksut tassuillaan. 


Kommentit

 1. Erittäin vaikuttavaa työskentelyä!

  VastaaPoista
 2. Teipakkaa lattiaan kiinni? :)

  VastaaPoista
 3. Uuh, luulen ettei sellaista teippiä ole, joka pitäisi kiinni lattiassa, tai jos on, veisin myös parketin pinnan mennessään...

  VastaaPoista
 4. Joo Mauno, nimenomaan tassulla kaapaiset ne raksut mukista! Mullakin vei vähän aikaa, kun olin tottunut touhuamaan raksupallon kaa - yritin pyörittämällä noitakin. Vaan ei. Kato Eppua. Tassu sisään ja tassu suuhun, nam.

  VastaaPoista
 5. Aivan mahtava! Millä nimellä tällainen löytyy? =^.^=

  VastaaPoista
 6. Zooplussastahan tuo on, löytyy ostettavista ja myös palkintopuolelta.
  http://www.zooplus.com/shop/cats/cat_toys/miscellaneous/treat_games/145684

  VastaaPoista
 7. Oi! Tassutaiturointia :-).

  VastaaPoista
 8. Just niinku Harmaa kertokin, sieltä kupista pitää kauhaista käpälällä ja kun kynnet on vielä esillä, niin hyvin saa raksut syötäväksi. Meillä Turo ei oo yhtään innostunu tosta, jos siellä on vaan normiraksuja, mut mulle kelpaa kaikki :-D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Unisexiä vessatiloihin

Törkeän hieno vessa

Hurja-Harja