Hyvää matkaa Ceet!

Henkilökunta kävi vielä kerran moikkaamassa Ausare-kissalan C-pentuja, jotka ovat tulleet siihen ikään, että ensi viikolla alkavat matkansa omiin uusiin koteihinsa, paitsi Chandani, joka jää äitinsä seuraksi ja aikanaan toivottavasti tuottamaan uusia pentusia maailmaan.

Tarjoilu tarkastettiin etukäteen.


Pennut olivat päiväunimoodissa, mutta annas olla kun piti kuvia ottaa, sitten sitä virtaa alkoikin löytymään, eikä paikalla oikein tahdottu pysyä. Tässä Sahara-tyttönen ja Sheeni-sisko köllöttelevät vielä ihan rauhassa. Saharan silmät ovat porukan vihreimmät, pennuthan syntyvät sinisilmäisinä ja siitä sitten väri muuttuu keltaisen kautta karviaisenvihreäksi ajan kanssa, aina pariin vuoteen asti voi muutos kestää.


Porukan ainoa hopea Chandani jää äitinsä ja tätinsä sekä Osiris-sedän luokse asumaan.


Luulisin, että tämä on Sheeni, mutta voinpa hyvin olla väärässäkin...


Tämä ainakin on Sahara, joka on matkalla Maunon ja Epun entiselle hoitajalle, joka jostain kumman syystä päätyi maukulaisten pariin omaa karvasuikeroa hankkiessaan...


Luonnollisesti yritimme myös ryhmäotoksia, mutta kylläpä oli vaikea saada neljä pentusta pitämään yhtä aikaa silmät auki. Ja pysymään jotenkin järkevästi paikoillaan... Aika unisia ollaan jo, mutta huiskan perään pikkuisen tuijotellaan, kuka enemmän, kuka vähemmän. Järjestys vasemmalta Sheeni, Sahara, Chandani ja Caesar-poika.Gerizah-täti (isoisoäiti oikeastaan) pitää tiukkaa vahtia pentusista ja sanoo painavan ja ärähtävän sanansa aina välillä kun meno yltyy mahdottomaksi.


Thitin äitiystyö on tehty ja jatkomahdollisuudet viety, jonka vuoksi Thiti edustaa hetken aikaa komeassa verkkapuvussa, jotta pentuset eivät pääse imemisen vuoksi mylläämään vatsan haavaa ennenkuin se on turvallisesti umpeutunut. Näin vieroituskin sujuu kertarysäyksellä. Mamman luona taitaa olla Sheeni.

Kommentit

  1. Piihhhhh! Taas henkitys vinkuu ja sytän sulaa. Iiks!

    VastaaPoista
  2. Aina jaksan haltioitua kissoista ja kissanpennuista. Miten kissa voikin olla kaunis <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Unisexiä vessatiloihin

Törkeän hieno vessa

Hurja-Harja