Putkeen meni!

Henkilökunta on taas ollut kotosalla laiskana, ja itse asiassa aika paljon pois kotosalta, tulee pimeääkin – tai ainakin hämärää – ja blaa blaa blaa. Ei siis ole syntynyt blogimateriaalia viime aikoina.

Mutta siihen auttaa aina retki toisten kissojen luokse kamera matkassa. Tällä kertaa matkattiin moikkaamaan Ilonaa ja Zetoria ja heidän sairaslomalla viruvaa henkilökuntaansa. Viimeksi henkilökunta onkin käynyt siellä kun Musta ja Harmaa olivat vielä voimissaan, joten oli jo aikakin käydä katsomassa uutta mustaa ja harmaata.

Ja voi mikä pikkuinen pojanruitti kipitti vastaan ovelle! Zetor on niiiiin pikkuinen ja laiha... siis verrattuna noihin kotimörssäreihin. Ja niin reipas! Heti tultiin vierasta tervehtimään. Ilona tietysti oli ihan odotetusti sängyn alla piilossa.

Kaapin päältä kaivettiin makaronin muotoinen maljakko ja siitäpä sitten leikki lähtikin.


Sitä piti täppäillä ja tutkia.


Minne tästä pääsee? Pääseekö Kiinaan vai alakerran kiinalaiseen?


Huhuu, ketään kotona?


Ei ollu ketään kotona, otin omakseni.


Ja mikäs siinä oli pötkötellessä. Oman ja vieraan henkilökunnan ihastellessa.Myös leikkimään pystyi niin että bodi jäi putkeen. Ei haittaa yhtään muuvsseja.Kun ruokaa tuli tarjolle, hipsutteli kaunis ja kaino neito Ilonakin esiin sängyn alta. Ensin aterialle, sitten tutustumaan sekä makaroniin että vieraaseen. Vierasta käytiin ihan kosketusetäisyydeltä nuuskuttelemassa (no sormista vähän, ei nyt sentään syliin asti). Sitten alkoi vallaton rallitus, Ilona ja Zetor painelivat eestaas hännät putkella ja esittivät hienoja painiliikkeitä sekä X-hyppyjä. Mahtavaa ravia! Tätä ei kuulemma ole ennen tapahtunut vieraiden nähden, joten vieraileva henkilökunta osaa olla kiitollinen spesiaalista. Kerrankos sitä pitää vähän revitellä ja ottaa riskejä.


Ilona patsasteli matolla ihan rentona, samoin ikkunallakin, joten hirveästi ei vieras neitosta alkuhämmennyksen jälkeen ahistanut.


Ihan mahtavia tyyppejä ja taas kaipaa kotiin sitä hullua pentuenergiaa... huoh.

Kommentit

 1. Kyllä on niin söpö putkimies, saisiko meillekin töihin.. :D Ja näitte ihan rallia livenä, onnittelut! Se on kyllä uutinen ja suuri kunnioituksen osoitus! - emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olispa kaikki putkimiehet noin söpöjä! Ei oo. Tiedän.

   Poista
 2. Hieno raportti! Tuli vielä mieleen noista upeista kuvista, oisko pitänyt koittaa Zetorille keinutuolia tuosta makaroonista? Onhan siinä se pieni tasainen kohta pohjassa, mut varmaan ei ois ollut ylittämätön este keinuttaa... Aika meni melko tarkkaan kyl nauramiseen vaan, kun tuota touhua katteli :-D

  Miten nää sun kuvat on niin erilaisia ja tarkkoja ja .. erilaisia... Ilona on kuin kuninkaallinen jostain espanjalaisesta oopperasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä ei olisi keinunut, on aika vakaa makaroni. Tai sit putkari olisi ampaissut putkestaan ulos. Ja Ilonahan on kuninkaallinen lady!

   Poista
 3. Ilona on kyllä uskomattoman kaunis kissa!

  VastaaPoista
 4. Voi että mitä kuvia! Majesteetillinen Ilona ja söpöyden huipentuma Zetor.
  Sinulla on selvästi kissakuiskaajan piirteitä kun sait nähdä jopa rallia, onnittelemme :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvästi oli positiiviset tuoksut pojilta mukana kun kissatäti hyväksyttiin.

   Poista
 5. Ilona on todella kuninkaallisena istuma-kuvassa. - Alamaiseni, saatte olla seurassani, tämän kerran :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alamaisille suotu audienssi oli hyvin kunnioittava tilaisuus.

   Poista
 6. ♥ Ihanat kuvat! Upeat kerrassaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin sitä on helpompi kuvata muiden kissoja, omien kanssa on kaikki niin nähty. :D

   Poista
 7. Voi mikä pieni putkihurjastelija!

  VastaaPoista
 8. ihana putkimies! Kertakaikkisen söpö. Ja Ilona on niin kovin kaunis.

  VastaaPoista
 9. Mä en vaan kestä kuinka _ihana_ Zetor on tuolla makaroonissa <3 Koko syyskuun olen palannut katsomaan näitä kuvia samalla kun olen käynyt katsomassa teidän väen kuulumisia :3 Vauvakuume iskee, vaikka on yksi oma ja kaksi karvalapsipuolikasta jo ennestään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyl niin passeli putkessansa, että ihan vähän harmitti tuoda putki tänne meille, missä siihen ei kukaan mahdu.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Unisexiä vessatiloihin

Törkeän hieno vessa

Hurja-Harja