Kurpparijuhlaa!

Hauskaa Halloweenia vaan kaikille! Ja mustien kissojen päivää, vai miten se meni.


Meillä vähän (joulua ajatellen, ehkä) reenailtiin tämmöistä hieman lavastetumpaa kuvausta, mutta eihän se oikein ottanut tuulta alleen. Pojat eivät olleet hirveän kiinnostuneita kurpitsasta, varsinkaan Eppu – ja tietysti tarkoitus oli saada ennenkaikkea musta kissa kurpitsakuviin. Eppua ei juurikaan vähemmän olisi voinut kiinnostaa. Mauno siksi dominoi myös näissä kuvissa, kun Eppu jää varjona taustalle.


Henkilökunta olisi kyllä tarvinnut assistentin houkuttelemaan poikia kuviin jollain huiskalla tai muulla, tai edes nostelemaan poikia kuvauspaikalle, jolta karkailtiin ihan kiitettävän aktiivisesti. Tai sitten vaan möllötettiin toisessa päädyssä kaapistoa eikä menty lähellekään kurpitsaa.


Joutui ehkä käyttämään jotain houkuttimia...


Ja kas, sieltähän se raksu tipahtaakin melkein suoraan kämmenelle...


Tästä kuvasta vähän näkee, että jonkinlaista haamutäplitystä Epullakin on tallella, kun valo oikein sopivasta kulmasta osuu. Ja ne kuuluisat mau-läpykät eli takajalkojen edessä nivusissa olevat nahkalerpakkeet, jotka antavat potkua hyppyihin, venytyksiin ja juoksuvauhtiin – onhan sanottu että mau on nopein kesykissaroduista. Noiden läpyköiden vuoksi monasti saatetaan myös äkkikatsomalta tuomita kissa lihavaksi, vaikka totuus voi olla toista (voi olla sitä toistakin...) ja se oikea vatsan linja kaartaa paljon korkeammalta kuin nuo läpyskät.


Tulihan taas kokeiltua. Ja muistutettua itselleen, että joko a) joulukuvausten on alettava jo piakkoin, jotta ehditään saamaan edes joku käyttökelpoinen kuva jouluksi tai b) unohdettava ajatus järjestetyistä joulukuvista.

Kommentit

 1. Hihii! Eppu on aika jymäkkä kaveri!

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoja kuvia minusta! Pitäisiköhän yrittää saada meidän viikareista siedettävä joulukuva. :D

  VastaaPoista
 3. Voihan, näistä kuvista tulikin mieleen, että meidänkin taloudessa tarvis varmaan alkaa suunnittelemaan niitä joulukuvauksia jo nyt, viime vuonna meni sen verran tiukalle että alkoi pukkaamaan jo tuskanhikeä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, viime joulusta oppineena suositan aikaisin aloittamista...

   Poista
 4. Voi pliiiiiiz, älä jätä joulukuvia ottamatta! Viime vuotisetkin oli tosi hauskoja :D

  VastaaPoista
 5. Kyllä kelpaisi tällaiset otokset! Joulukuvia odotellessa... :)

  VastaaPoista
 6. On ne niin kauniit kissat, huoh <3! Toi raksuntiputuskuva on aivan erityisen ihana!
  - Emäntä -

  Minä saan taas raksuja! Mut oikeestaan ne ei kiinnosta mua enää, nyt haluun vain lihaaaaaaa.
  - Teye -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raksun tippuminen kuvassa tuli itse asiassa ihan yllärinä, henkilökunta huomasi sen vasta kuvia peratessaan. Ja Teye, syö vaan reippaasti lihaa, se on paljon parempaa kuin raksut! <3

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Unisexiä vessatiloihin

Törkeän hieno vessa

Hurja-Harja