Messari-Mesi


Olihan siellä Messukeskuksessa muitakin kissoja viikonloppuna kuin maukulaisia. Kameraan ei tosin tarttunut kuin Naukulan Sulon äiti Mesi, käskystä. Mesi esiteltiin kyllä heti paikalle saavuttuani, niinkuin puoli muutakin Pinkkitassujen sukua kantaisää myöten (kasvattajaksi kai kutsutaan), mutta sitten Naukulan Mamma sai kunniatehtävän esittää Mesi tuomarille ja henkilökunta käskyn kamera käteen.


Mesillä oli sama tuomari, Karl Preiss, kuin maukulaisillakin. Hyvä kulmapaikka kameralla sohotteluun.


Mesi ja Sulohan ovat siis kuin kaksi marjaa, aivan samannäköiset, mitä nyt Sulo tietysti hieman miehekkäämpää kokoluokkaa. Olisipa vaan ollut Sulo Suloinen mammansa mukana, vaan tähän näytelmään tarvittiin titteleitä jo entuudestaankin pohjalle.


Oli siellä kai jotain muitakin kissoja kuin maukulaisia ja Pinkkitassuja, mutta ne menivät henkilökunnalta aikalailla ohi. Nykyään kun melkein kaikilla on "Sturdit", näkee kissoja tosi huonosti häkeissään, eikä rivejä oikein tullut kierrettyä. Toki oma telttahäkki on kissalle kivempi, mutta kyllä perinteinen häkki on yleisöystävällisempi vaihtoehto. Nyt kun samassa oli vielä lapsimessut ja paljon pieniä sormia, olivat monet ihan syystäkin suojanneet häkin etuseinämän muovilla tai verkolla.

Kommentit

 1. Mesi on tosi fiini kissa. Ja ihanat kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja ihan kuin Sulo, paitsi vähän pienempi.

   Poista
 2. Heh heh :D Käsky todellakin kävi, mutta kameran sait sentään valita itse! Kiitos ihastuttavista kuvista! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh, pientä tinkausta vaati se kameran valintakin, mutta onneksi päästiin jonkunlaiseen yksimielisyyteen ennenkuin show oli ohi :D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Unisexiä vessatiloihin

Törkeän hieno vessa

Hurja-Harja