Tähdet tähdet

Blogitapaamisen goodie bagissa ollut Royal Caninin pehmoistakin pehmoinen viltti on ollut meillä supersuosittu. Erityisesti Eppu arvostaa pehmeitä asioita ja leipoo peittoa huolella ennen nukkumaan asettautumista. Pörinä vaan kuuluu, kun Eppu vaivaa taikinaa.


Tähtipeitto on kyllä niin pehmoinen ja isokin, että saattaapa henkilökuntakin sitä joskus päiväunillaan lainata. Näitä ei taida saada mistään kaupasta, että henkilökunta voisi hankkia oman?

Kommentit

 1. Me saatiin sama viltti kaupanpäällisiksi muistaakseni Megaeläimestä, kun ostin säkillisen Royal Caninin kuivamuonaa. Henkilökunta otti pehmeän viltin omaan käyttöönsä ja on se ihme kyllä saanut myös pitää. Toisaalta kissat ovat omineet kaikki talouteen ostetut kalliimmat sisustusviltit, joten ilmeisesti kissojen mielestä henkilökunnallekin voidaan suoda yksi viltti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää varmaan pihistää pojilta viltti...

   Poista
 2. Tuo viltti näyttää aika paljon samalta kuin viltti, jonka ostin meille ihmisille Askosta, tosin sen päällä viihtyy myös meidän 2 kissaa sekä koira 😄 On tosi pehmeä, samanvärinen tähtiviltti, sattui olemaan tarjouksessa 10€
  -Anne-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeasti täällä on kyllä vilttejä valtoimenaan sohvankulmalla niin olkkarissa kuin työhuoneessakin, että ei tässä pulassa olla, kunhan himoitaan toisen omaa... :D

   Poista
 3. Eppu AI FIIL JUU TOUTALI.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilona, sut on nähty! Great minds think alike!

   Poista
 4. Sopii ihmisillekin oikein hyvin, olen kokeillut. Torkut saattaa vaan keskeytyä leipurikissan saapuessa toimipaikalleen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On täällä ehkä vähän lainailtukin...

   Poista
  2. On täällä ehkä vähän lainailtukin...

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin