Telkkarista live-lähetyksiin

Telkkari on edelleen pop. Ei katsella läheskään joka päivä ja Maunoa ei hirveän pitkään jaksa kiinnostaa, mutta Eppua sitäkin enemmän. Punarinnat on parhaita. Näitä löytyy siitä seitsemän tunnin Youtube-pätkästä TV for Cats. Ei olla katsottu koko seitsemää tuntia kerralla.

Katseluetäisyys edelleen ergonominen kaksi senttiä ruudusta.


Mauno sen sijaan sai kokea ihan live-keikan. Henkilökunta istuskeli soffalla, Mauno päivysti parvekkeella, kun yhtäkkiä kuului hurjaa ryminää, parvekeverkotus kolisi oikein kunnolla. Henkilökunta ryntäsi katsomaan mistä on kyse ja siellä oli Mauno lattialla tuolin ja verkotuksen välissä talitintti kynsissään! Tyhmä suisidaalinen tintti tullut liian lähelle.


Itse tilanteesta ei "valitettavasti" ole kuvaa, niin kova bloggari ei henkilökunta ole, että ensin olisi haettu kamera, vaan ensin napattiin Maunoa persuuksista kiinni, että päästi tintistä irti ja sitten vasta haettiin kamera. Tintti lehahti lähikuuseen, joten oletettavasti selvisi hengissä (ei olisi selvinnyt, jos henkilökunta ei olisi ollut kotona...), mutta aikamoisen kasan höyheniä jätti jälkeensä.

Ennenkuin henkilökunta ehti paikalle, oli Mauno vetänyt hätäpäissään suurimman osan höyhenistä kitusiinsa, että sai edes jotain. Onneksi ei paistia sentään, vaikka ei olisi kyllä voinut syyttää kuin tinttiä ja luonnonvalintaa, että tulee väkisin verkosta sisään.


Tätä on itse asiassa henkilökunta odotellut tässä ne kolmisen vuotta kun tätä kotia on asutettu, että koska näin käy. Verkko on aika harvaa (kun täällä ei oikeasti saisi verkottaa, kun on Museoviraston suojelemat julkisivut ja miljöö...) ja tämä on tällainen rauhallinen väljä puutarhatontti, missä on paljon lintuja ja oravia.

Eppu ei tietysti tajunnut yhtään mitä tapahtui, vaan katseli unia, luultavasti punarinnoista...

Kommentit

 1. Hyvä Mauno!! Meilläkin sanottiin häkistä nappaamani tintin olevan suisidaalinen, mutta kyllähän se asia on niin että me ollaan Mauno taitavia vai mitä?! - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä me ollaan! Ei varmasti tintti ymmärtänyt, että nyt ei ollut tavallinen kissa hollilla!

   Poista
 2. Huh-huh. Maunolle semmonen neuvo, että nyt kannattaisi matkia Eppua, tulis vähemmän sydämentykytyksiä kotiväelle ja lukijoille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maunon mielestä se on vaan hyvä kun välillä pistää veren kiertämään...

   Poista
 3. Hienosti napattu Mauno! Onneks sait ees sulkia, ettei menny ihan kaikki ilo loistosaaliista!
  - Cru

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika laiha lohtu oli höyhenet suussa, mutta makuun pääsi kuitenkin. Parveke muuttui taas asteen verran kiinnostavammaksi paikaksi.

   Poista
 4. Selkeästi tipu-tv:n opit oli menneet perille, kun Mauno tiesi heti, mitä tsirpille piti (tai olisi pitänyt) livenä tehdä.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla syytä pistää lintuvideot pannaan...

   Poista
 5. Huh huh, siis sielläkin. Eppu ja Namu taitavat olla enemmän telkkarikansaa... Toivotaan kuitenkin, että Eppu vaan katsoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toiset katsovat dokkareita, toiset lähtevät metsälle...

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Pieni poika etsii omaa kotia

Haastaja tortulle