Lovefest

Jos Hysse on viileä, on kaverinsa Flippi toista maata, niinkuin on tullutkin jo kerrottua. Vastaanotto on aina lämmin ja innokas, pienen miukunan tai vähän isomman huudon kera ollaan jo eteisessä vastassa ja eteisen pikkupöydältä valmiina hyppäämään syliin ja olkapäille. Sen jälkeen rakastetaan ja lujasti. Rakastaminen koostuu kehräämisestä, leipomisesta, puskuista (Voiko ihmisen nenä murtua kun kissa puskee päin? - kysyy epätietoinen varahenkilökunta...) ja ylipäätään iholla kiehnäämisestä. Sen vuoksi näitä visiittejä varten on valmiina erityinen varapaita, joka puetaan heti eteisessä päälle, koska muuten olisi aikamoinen turkis kaupungilla liikkuessa.

Mutta minkäs sille voi jos niin paljon on rakkautta jaettavana?! Se kuuluu mau-pojan ominaisuuksiin.Flipistä on melko vaikea saada kuvia, ensimmäiseen tuntiin ihan mahdoton, koska se on niin lähellä ja jatkuvassa liikkeessä, ettei kamera mahdu sen ja varahenkilökunnan väliin. Myös silmälasit on syytä poistaa ensi tilassa. Mutta sitten kun on halittu (ainakin tunnin), täytetty ruokasammiot ja leikitty, saattaa tulla jo sen verran pientä irtaantumista, että kamerakin mahtuu väliin.


Flippi on myös erittäin taitava ilmaleipuri – ja kaverinsa Hyssen tapaan kynsienleikkuun tarpeessa. Siinäpä omalle henkilökunnalle oiva puuha heti reissusta palatessa.


Flippi on siis Maunon serkku, pojilla on sama isoisä Manu, joka on lisäksi Epun isoisoisä.

Kommentit

 1. Voi mikä hurmuri!
  Meillä molemmat tytöt myös joskus puskevat niin, että sattuu. Kun sitä rakkautta on niin paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kauheaa olla allerginen, sillä Flippi oikein hieroo naamaansa naamaani ja erityisesti silmäkuoppiin... no, olisi kauheaa olla allerginen joka tapauksessa.

   Poista
 2. Voooooiiii mikä kisu on hän! Ihana kun rakkautta riittää tolleen jaettavaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on rakkauskisu. Pelottaa, että pilkullinen pyjama joskus ratkeaa, kun sitä rakkautta on niiiiiin paljon...

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Unisexiä vessatiloihin

Törkeän hieno vessa

Hurja-Harja