Helteistä laiskuutta

Ei ole paljon leikkiä irronnut täällä. Helteet laiskottavat niin että päiväunia nukutaan aamusta iltaan, sitten pieni sporttivartti ja taas vie uni.


Eppu näyttää mallia miten leikitään. Hädin tuskin tassu jaksaa napata nahkaruoskan, jos se sattuu nappausetäisyydelle lennähtämään. Ei voisi riehuminen paljoa vähempää kiinnostaa.


Tänään viileä tuuli toi sen verran muutosta, että ensimmäistä kertaa pitkään aikaan molemmat – erikseen – nukkuivat erkkerin ikkunalla lammastaljalla fatissa. Yhteisnukkumista on nähty kesän aikana todella vähän. Nyt on parempi pitää pientä etäisyyttä.

Mutta halutaanko meillä viilentyä? Ei. Ei tarvitse tulla kostean pyyhkeen kanssa yrittämään mitään, hyi olkoon. Hämmentävää kyllä, myös hakeutumista aurinkoon on ilmennyt. Niin auringonläikkiin kuin aurinkoiselle parvekkeelle. Mutta myös tuulettimen läheisyydessä on viihdytty. Ei noita epyktiläisiä ja niiden aivoituksia ymmärrä ihminen. Varmaan sama toisinpäin.

Kommentit

  1. Täällä yksi odottelee helteitä takaisin (Noomi) ja kolme muuta ovat tyytyväisiä nykyiseen + 22 tilanteeseen. Luulen, että siellä Lyyra saattaa olla Noomin kanssa samaa mieltä?

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!