Lahjakkaita lapsia

Joulu on ohi, vuosi on vaihtunut. Jotain pientä uuttakin on tiedossa, mutta ihan ensin vielä pari maistiaista joulusta.

Lyyran joululahja oli ilmeisen osunut ja toivottu.


Eppu sai lahjaksi katkarapuja. Niistä ei ole kuvaa. Lyyran lahjaa on koko koti täynnä. Pieninä palasina. Kestävä kyllä on, samaa rullaa on jäljellä ja tömpsytellään aika lailla joka ilta.

Joulukorteista hienoin oli tämä kissakortti.


Meillä käy kissojen kanssa leikkimässä naapurin ekaluokkalainen Vuokko-tyttö, joka on paitsi erityisen etevä piirtäjä, myös todella reipas leikittäjä. Kissat saavat mainiota aktivointia ja paljon myös paijausta ja joskus kiireen tullen henkilökunta voi skipata leikityksen ja keskittyä iltatöihin kun apulaisleikittäjä saapuu. Tunninkin reippaan leikityksen ja touhuamisen jälkeen täällä on melko väsyneitä kissoja, jotka ovat saaneet aktivointia ja hellyyttä. Tämä on diili, jossa kaikki voittavat ja joka melko todennäköisesti ajan myötä myös koko ajan paranee.

Jotain pientä uuttakin kokeillaan. Koska henkilökunta on ollut huono ja laiska bloggari ja kissoja on tullut kuvattua lähinnä kännykällä tuloksen ollessa sellaista rupua mitä tänne blogiin ei kehtaa laittaa, päätti henkilökunta kokeilla Instagramia. Näin henkilökohtainen insta ehkä siistiytyy ylenmääräisistä kissakuvista ja blogiyleisökin saattaa saada enemmän viihdettä kuin blogi tällä hetkellä tarjoaa. Instatilin nimi on maukujablogi ja henkilökunta yrittää muistaa tägätä sen #maukujablogi, #lyyramau ja #eppumau. Näitä seuraamalla näkee siis ehkä sitä siloittelemattomampaa meidän arkea kuin blogista.

Kommentit

 1. Teillä on ollut erittäin mainiot joululahjat! Niistä saisi ottaa oppia moni muukin kissan palvelija 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olivat kovin tykättyjä, joten ehkä pukki tuo ensi vuonna jotain samanlaista...

   Poista
 2. Tuommoinen Vuokko saisi tulla meillekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan aarre. Ja siitä toivottavasti kasvaa oikein hyvä hoitaja ajan kanssa...

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei tullut pentuja, tuli tonttuja!

Ruokaa kotiintoimituksella, osa 2