Gorgeousit

Gorgeousit pojat saivat tunnustuksen Ruusulta.


Meillä kiitellään ja henkilökunta vastaa samalla kysymyksiin.

1. Milloin aloitit blogisi?
Blogi on aloitettu Maunoa odotellessa eli kolmisen vuotta sitten.

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Poikien touhuja ja vähän henkilökunnankin siinä sivussa.

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
Aika tyypillinen kissablogihan tämä taitaa olla. Alunperin tämä oli ainoa mau-blogi, mutta mukaan joukkoon ovat sittemmin liittyneet myös Iltavillit ja hiljaittain myös Nuppu Fanni-tyttärensä kanssa. Että ei me taideta mitenkään erityisen erityisiä olla, vai ollaanko?

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Kun ei kissajuttuja viitsinyt tuohon rinnalla kulkevaan sisustusblogiinkaan kirjoitella sisustusihmisten kiusaksi ja Maunon touhut ehdottomasti ansaitsivat tulla kirjatuksi.

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Niinkuin tuolla sisustuspuolellakin niin erityisesti haluaisin osata ottaa parempia kuvia (kateuden säteitä Herra Mäykysen henkilökunnan suuntaan...) ja sitten tietysti sitä aikaa päivittämiseen olisi kiva olla, nyt on ollut vähän rankka jakso töissä eikä ole ehtinyt harrasteiden pariin, mutta eiköhän se kohta taas helpota.

Koska monet muut tutut blogit ovat jo tunnustuksen saaneet, heitämme sen uuden tulokkaan Nupun suuntaan (koska kaikki maukulaiset ovat gorgiöösejä). Ottakaa koppia!

Kommentit

  1. No höh ja pöh, täällähän on ihan loistavia kuvia! Mutta niinhän se on, että rima nousee taitojen mukana. Ja Mäykysen henkilökuntaa on kyllä meilläkin kahdehdittu.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin