Kesää odotellessa

Nyt kun aurinko on alkanut paistamaan jo lämmittävästi, pojat ovat päässeet parvekkeelle muutakin kuin piipahtamaan ja viihtyneetkin siellä. Varustelu vaan ei ole kovin kummoinen...


Tarkoitus on rakennella jonkinlainen kiipeilyhyllyhässäkkä, mutta henkilökunta on saanut vasta alustavia suunnitelmia aikaiseksi. Sen pitää olla jotain siistiä, mutta kuitenkin pojille toimivaa. Toteutuskin on hieman hakusessa vielä. Mutta eiköhän se tästä nyt kun henkilökunnan vapaus on jälleen koittanut ja kodille ja pojille on enemmän aikaa.

Kommentit

 1. Hienoa, että pojat ovat ottaneet uuden ulottuvuuden haltuunsa! Täällä Naukulassa vain toinen pitää lasitetusta parvekkeesta, se onkin sitten lämpiminä kesäpäivinä mieluisin päiväunipaikka.

  VastaaPoista
 2. Meillä tytöille ehdoton huippujuttu lasitetussa parvekkeessa oli lasittajien kukkalaudaksi nimittämä lisäosa - meidän tapauksessa kyseessä oli kuitenkin kissalauta:

  http://www.flickr.com/photos/tiltti/2266984042/in/set-72157603518609678/

  Huippukiva lisä heidän mielestä oli myös betonitolpan ympärille pyöritelty kiipeilypuunaru: tolppaa pitkin oli kiva venytellä ja rynnätä joka suuntaan tolpasta tukea matkalla ottaen.

  Nykyisin saavat nautiskella ihan normaaleista leveistä ikkunalaudoista joka puolella taloa. :)

  VastaaPoista
 3. Ei meillä ole tuommoista hienoa kukkakissalautaa eikä ole tolppaakaan... :( Mutta ehkä me yritetään jotain kivaa keksiä pardelle kuitenkin jahka lämpöiset koittaa.

  VastaaPoista
 4. Tuo on varmaan ihan hyvä, sopivalla korkeudella ja auringossa, ja mistä näkee kytätä kaikkea... Onneen vaaditaan loppujen lopuksi aika vähän, esim. kevätaurinko!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin