Ohhoh orvokkia!


Tuolta se tuli... ja tuonne se meni.


Henkilökunta oli päivän pois ja jätti pojille parvekkeen oven auki, sillä päivä oli aurinkoinen ja lämmin. Pojat olivat selvästi nauttineet parvekkeesta ja Eppu oli (pahan) tapansa mukaan käynyt taas nyppimässä orvokkia. Muut parvekkeen kasvit saavat olla rauhassa, mutta orvokit eivät, Epulta. Maunoa nekään eivät kiinnosta. Nurkimmainen orvokkiraukka on käynyt lattialla jo useamman kerran ja menettänyt kaikki kukkansa.

Millähän senkin tavan Epulta pois kitkisi?

Kommentit

 1. Tietty voisit vähän spreijata jotain laimeaa mäntysuopaliusta tai sitruunavettä orvokin lähitietoille tai lehtiin? Jos se tehoaisi kirvojen lisäksi myös kolleihin. :)

  VastaaPoista
 2. Eppu osallistuu kotiaskareisiin, sillä orvokkejahan kuuluukin nyppiä! ;)

  VastaaPoista
 3. Ihanat Eppu ja Mauno <3

  Tsemppiä kotiaskareisiin, ootte niin kilttejä kun mammaa autatte!

  VastaaPoista
 4. Tuli mieleen, että jos kokeilisit laittaa tuoksupelargonin johonkin tuohon hollille, siis sellaisen, joka tuoksuu sitruunalle? Lehtiä voisi napsia tuohon orvokkikipan mullalle tms. Ja senhän sanotaan hyttysiäkin karkoittavan. Mulla on sellainen olo, ettei se olisi myrkyllinen, mutta tarkista asia puutarhamyymälästä jos hankit sellaisen :)

  VastaaPoista
 5. Ainakaan sitruunaveden suihkutteleminen ei ole auttanut, seuraavaksi pitänee tutkia tuoksupelargoniaa...

  VastaaPoista
 6. tuoksupelargonia on myös mintuntuoksuisena, kumpi nyt kissaa sitten enemmän karkottaisi, omani eivät tykkää kummastakaan edellämainitusta tuoksusta :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin