Höpökalan paluu

Pidempään blogia seuranneet ehkä muistavat Höpökalan ja sen versiot. Höpökala on nyt tehnyt paluun, tosin hieman uudessa muodossa ja on nyt Höpökalapuikko, (koti)teollisesti prosessoitu eines!


Henkilökunta töräytti Höpökalapuikon pojille aamupäiväpuhteina. Ompelussa oli pieniä hankaluuksia molempien poikien tunkiessa hoodeille haistaessaan höpöheinän. Höpötyksen lisäksi puikossa on myös rapina mukana ja tietysti kilkkeet perässään.


Mauno tarttui Höpökalapuikkoon innoissaan ja antoi sille kyytiä. Sen verran nuppi tutisi että kunnon kuvaa ei meinannut saada, niinpä henkilökunta otti pätkän videota pitkästä aikaa.
Sen jälkeen patukan kanssa ovat painineet molemmat ja pikkuisen meinaa mennä pöllyissään överiksi homma, katsotaan pitääkö patukka takavarikoida.

Kommentit

 1. Ooh, juokseva höpökalapuikko!

  (hihii, haluaisin järjestää kilpailun, jossa ihmiset joiden kotona ei näy höpökaloja eikä -kissoja, tulkitsisivat, mitä tuo kommentti tarkoittaa)

  VastaaPoista
 2. Hahaa, me katsottiin videota yhdessä Nelsonin kanssa, en tiedä kumpi tykkäsi siitä enemmän. Ainoastaan toinen meistä tosin tökki ruudussa olevaa Maunoa nenällään. :)

  Tämän videon jälkeen katsottiin opetusvideo laatikkopainista. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan opittiinko siitä jotain uusia tekniikoita.

  VastaaPoista
 3. Oon koskettanut höpökalapuikkoa! Oli ihan jännä, mutta en jäänyt koukkuun kuitenkaan :-)

  Lisäksi oon koskettanut myös kumpaakin höpöpoikaa tänään! Epun sain hetkeksi syliini. On se jytky! Painaa enemmän kuin hra Harmaa!

  VastaaPoista
 4. oiijj pakko sanoa että teidän kissat on söpöjä ; )!

  Itsekkin voisi tehdä Lörppö/höpö kalapuikon ; )

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin