Ruokaräjähdys

Kun Mauno syö, se syö nätisti kupista eikä ympäristöön jää juurikaan jälkiä. Niinkuin kunnon neitipojan kuuluukin tehdä.


Kun Eppu syö, ympäristö näyttää siltä kuin ruokakupissa olisi pommi räjähtänyt. Eilen olin juuri pyyhkinyt lattian ja tarjottimen ja laitoin pojille ruuat, Eppu käveli kupille ja PUMMM! Sillä aikaa kun hain kameran olohuoneesta Eppu oli ehtinyt jo vetelemään puolet lattialla olleista kanasuikaleista kitusiinsa eli kuvassa tilanne on jo hieman korjaantumassa.

Koska pojat vielä syövät hitaasti, hyvin harvoin koko kupillisen kerralla vaan käyvät omalla aikaansa syömässä kun haluavat, ruokapaikka on lähes aina mahdollisimman epäsiistin näköinen. Kun esim. iltaruoka tarjoillaan nukkumaan mennessä ja pojat käyvät yön aikana syömässä sitten kun syövät niin tietysti ne lattialle levitellyt muruset sitten ehtivät kuivua sinne pitkin lattiaa.

Tämän vuoksi meillä on kumimatto keittiössä. Mutta ei sekään siivoonnu itsestään.

Kommentit

 1. Jep. näin on meilläkin. kaksi kolmesta osaa syödä nätisti ja yks on possu. ja se possu on meidän vanhin täti-kissa :-)

  VastaaPoista
 2. Sama täällä, poika on possu ja tyttö syö niin että mitään ei tule yli kupin. Olin ajetellut että tämä on sukupuoliriippuvainen asia, mutta lienen sitten väärässä... :D

  VastaaPoista
 3. Meidän tilanne ei vielä ole todiste ettei se olisi sukupuoliriippuvaista, sillä Mauno on ehta neiti.

  VastaaPoista
 4. Meillä possutellaan silloin kun on kanaa tarjolla..kummalista. Toki muitakin ruokia nostellaan lattialle, mutta ne kyllä syödään tarkasti kaikki pois, ettei jää sotkua.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin