Pesämuutto

Henkilökunta oli ilkeä ja hankki vanhan suositun linttaanistutun Woodnotesin korin tilalle uuden jämäkän Muuton huopakopan.

WTF? kysyy Eppu.Heti ensimmäisenä iltana pojat kuitenkin käpertyivät sinne yhdessä nukkumaan. Kaappi on vain pahan korkealla eikä tikkaita viitsinyt hakea kuvaamiseen, joten henkilökunta pääsi leikkimään varjoleikkejä kurotellessaan poikia kuviin.


Maunolle tuli selkeästi kuuma kopassa. Tasaisin väliajoin se kiipesi ulos kopasta, nyykähti viereen nukkumaan, nukkui hetken ja kiipesi takaisin koppaan. Ja taas takaisin kaapin päälle. Mutta ei voinut mennä muualle nukkumaan.


Koppa ei ole ollut kovin suosittu ja henkilökunta epäilee että jotain tekemistä voisi olla kopan korkeudella. Nyt siellä pohjalla on sitten tyyny ja Mauno meni heti nukkumaan, korvat vain pilkistävät. Ehkä tämä lisää käyttöastetta.


Vanhaa koria ei kuitenkaan pantu roskiin, se on kaapissa siltä varalta, että uusi ei vaan saa suosiota. Sellainen on kyllä toinenkin varalla, että toisaalta sen lintassa olevan voisi heittää roskiin. Se toinen ei ilmeisesti ole saanut suosiota väärän sijoituspaikan vuoksi, kokoonpano on muuten täsmälleen samanlainen.

Kommentit

 1. Ihanat pojat jälleen kerran :) Olen myös katsellut noita koppia Finnish design shopista mutta ovat aika hinnakkaita "vaan" huopakopaksi. Mutta on kyllä niin hieno, että ehkä mekin joskus...

  VastaaPoista
 2. Hieno pesä, mistä tuollaisia saa? Ilmeisesti kotimaista designiä edellisestä kommentista päätellen. Meilläkin on kovasti pesiä tarjolla, vanhin mm.nostettuna kylpyhuoneen hyllyjen päälle. Silti nämä veijarit kömpivät jossain vaiheessä yötä ihmisten sänkyyn ja puolet sängystä on kissojen ja allekirjoittaneen käytössä, kun taas mies nukkuu vaivattomasti yksikseen omalla puoliskolla :D

  VastaaPoista
 3. Maunolla on kuumia aaltoja. No problem, tohtori hoitaa :-)

  VastaaPoista
 4. Pesäkoppa on Muuton (www.muuto.com), se on valmistettu huovasta, joka puolestaan on tehty mm. kierrätetyistä muovipulloista. Myy mm. Artek ja Finnish Design Shop nettikauppa.

  VastaaPoista
 5. Meilläkin tyyny on auttanut, jos on liian korkeat reunat olleet kopassa.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin