Dekoratiivinen kissa


Se on kyllä ihmisestä merkillinen juttu, miten kissan on istuttava juuri sen lehden tai paperin tai minkä tahansa muun asian päällä, vaikka muutakin lääniä olisi olemassa. Tähän kun joskus saisi vastauksen, että miksi.

Kommentit

 1. Totta. Onneksi sitä voi käyttää myös hyväksi. Esimerkiksi jos haluan vessaan ilman kissaa, lasken jonkun lehden sängylle. Kissa menee siihen päälle ja vahtii kuuliaisesti lehteä kunnes palaan.

  VastaaPoista
 2. Siis ihminen on kissan palvelija ja jättäköön muut harrastukset sikseen. Kissa on niin kuninkaallinen henkilö, ettei sen arvolle sovi mikään rahvaanomainen kiukuttelu, vaan mielipide ilmaistaan rauhallisesti mutta täysin selväksi. Et lue, et ompele, et kudo, et naputa sitä konetta, et vaan tee mitään muuta ennen kuin kissasi on tyytyväinen. Piste. Punkt. ET!

  VastaaPoista
 3. Siis ihminen on kissan palvelija ja jättäköön muut harrastukset sikseen. Kissa on niin kuninkaallinen henkilö, ettei sen arvolle sovi mikään rahvaanomainen kiukuttelu, vaan mielipide ilmaistaan rauhallisesti mutta täysin selväksi. Et lue, et ompele, et kudo, et naputa sitä konetta, et vaan tee mitään muuta ennen kuin kissasi on tyytyväinen. Piste. Punkt. ET!

  VastaaPoista
 4. Usein kissaa ei edes näy mailla halmeilla, mutta kun lötkähdät kirjan tai vaikka ristikkolehden kanssa vaakatasoon, niin kah, karvamöykky ilmestyy tyhjästä.

  VastaaPoista
 5. Tuo on kyllä ikuinen arvoitus! Miksi juuri se kirja jota olin lukemassa tai se lehti jota olin vilkaisemassa?

  VastaaPoista
 6. No nimenomaan! Kissat kyllä tietää, mikä on huomion keskipisteessä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin