Näytelmissä

Henkilökunta kävi pitkästä aikaa pyörähtämässä näytelmissä, ihan vain vieraana ilman Eppua. Espoossa näyteltiin SUROKin näytelmää ja siellä piti tuttuja käydä moikkaamassa.

Paikalla oli kaksi maukulaista, molemmat mustasavuja.

Tässä on Fasu, se pieni suloinen käärylä jonka keväällä Riikasta kävin noutamassa. Nyt siitä on jo kasvanut näin iso ja reipas poika.


Fasulla on myös varsin mainio kuviointi, niinkuin savumaulla oikeasti pitääkin olla. Jos olette tottuneet Eppuun savumauna, niin Eppuhan ei ole hyvän värinen, vaan aivan liian tumma, suorastaan musta, kun oikeasti niiden täplien kuuluu näkyä.


Fasun vieressä oli Ausare-kissalan Ranskantuoti Gerizah, varsin valloittava ja erittäin puhelias nuori neito.


Nuori pariskunta harjoitteli lähikontaktia, sillä heidän on tarkoitus tapailla syksyllä treffien merkeissä.


Muitakin tuttuja paikalla oli, erityisesti tuttavapiirin näyttelytähti Viivi, joka asustaa Maunon isoisän ja Epun isoisoisän Manun kaverina ja käy voittamassa Manulle säännöllisesti muroja, joita Manu tietysti rakastaa. 

Viivi on kokenut näyttelijä, joka ottaa tuomarinpöydälläkin rennosti – ainakin näin kun kuumuus oli edistämässä sitä rentoutumista. Tosin taisi siellä kuumuudessa useammaltakin kissalta rentous hieman vaihtua ärhäköintiin ja normaalia lyhyempään pinnaan.


Viivi on upea paha birma, joka tästäkin näyttelystä otti täyden potin eli serti, VP, TP ja BIS eli sarjavoitto, värin paras, tuomarin paras ja koko näyttelyn paras kastraattinaaras II-kategoriassa eli puolipitkäkarvojen sarjassa. Taisi olla Viivin kuudes BIS jo tänä vuonna, aika mahtava tytteli!


Mutta kukapa tuomari voisikaan vastustaa näitä upean sinisiä silmiä?


Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Pieni poika etsii omaa kotia

Haastaja tortulle