Kaikki kasassa

Me ollaan taas kasassa!


Vaikka Mauno näyttääkin hieman pöyristyneeltä, henkilökunta on saanut paljon haleja ja sylityksiä palattuaan. Henkilökunnalla oli oikein mukava matka, pojilla on kuuleman mukaan ollut kivaa ja hoitajakin vakuutteli kissaterapian rentouttavaa vaikutusta. Kaikki siis hyvin ja Maunokin vain suorittaa kuvassa selänpesua ennen asettumistaan nukkumaan.


Henkilökunta sai reissuun säännöllisesti kuulumistiedotteita ja niiden mukaan pojat olivat varsin läheisissä väleissä hoitajan kanssa. Oli sylitelty ja nukuttu vieressä, tietysti myös painittu, riehuttu ja pelmuttu lakanoissa. Normaalielämää siis. Mutta näin henkilökunta arvelikin, koska kokemuksesta tiedetään että myös normaalisti vieraisiin hieman etäisesti suhtautuva Maunokin heittäytyy helposti sylipojaksi vieraillekin, kun henkilökunta ei ole paikalla. Eppu nyt rakastaa aina ja kaikkia, oli henkilökunta paikalla tai ei.

Kaikki hyvin siis maukulassa.

Kommentit

  1. Sinut on heti valloitettu, "nyt et kyllä lähde"

    VastaaPoista
  2. Kaikki kasassa todellakin :) Mainiot kuvat! Hyvä, että reissu meni hyvin ja pojat viihdyttivät varahenkilökuntaa isännän ottein.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin