Yöseuraa tarjolla

Maunolla on taas Rakastaja Makkonen -rooli päällä, ja niin päivät kun yötkin täyttyvät Suuresta Rakkaudesta henkilökuntaa kohtaan. Sylissä pitäisi olla ihan koko aika. Myös yöksi on ollut tarjolla kainaloseuraa.


Jos edes lähestyy sänkyä, mahdollisesti jopa raottaa peitettä, siellä on hyörivä, pyörivä ja piehtaroiva seuralainen jo valmiina. Siinä piehtaroinnin lomassa saattaa muutamaksi sekunniksi olla jopa massu tarjolla rapsutuksille.

Hellyydenkipeä Makkonen demonstroi mitä tarkoittaa egyptinmaun rotumääritelmän pitkät takajalat ja "takakorkeus". Kenguruiden sukua. Tai dinosaurusten. Onhan mau tuhansia vuosia vanha muinainen, maailman vanhin kesykissarotu. Tai jotain.


Hyppäisitkö vällyjen väliin tämännäköisen herrasmiehen kanssa? Kokaa on taas nokassa, silmissä hullunkiilto ja huuli lerpattaa? (Maunolla on pieniä sopeutumisvaikeuksia puuttuvaan yläkulmuriin ja välillä huuli jää alakulmurin taakse, huulessa on pieni nirhaumakin sillä paikalla.)


Kamera ei seuraa yöpuulle, joten kännyllä nappaistuja rakeisia räpsyjä ovat.

Kommentit

 1. Ei tarvitse edes kysyä! Ilman muuta liittyisin seuraksi. Sitä paitsi nämä kännykkäkuvat ovat kyllä mitä hienompia. Ei onnistu täällä.

  VastaaPoista
 2. Voi kateus! Meil ei rakastajia paljon mun petiin eksy (kuin hetkeksi aamulla), keskenään kiehnäävät tossa vaan.

  Mauno on hillittömän kaunis :))

  VastaaPoista
 3. :-D ihan täysin reps! Kikatan tota tekstiä ja viimeistä kuvaa kyyneleet silmissä.

  VastaaPoista
 4. Täällä on kyllä rakastajia tarjolla niin yöksi kuin päiväksikin. Toissayönä Pöpinkäinen tunki viereen, massu henkilökunnan massua vasten, nenä nenää, pisti pään tyynylle ja tassun käden päälle. Voi kuinka liikkistä. Paitsi että noin 15 sekunnissa nukahti ja alkoi kuorsata ja tuhista. Hetken yrittämisen jälkeen oli pakko todeta että no can do, ei pysty nukkumaan siinä pörinässä ja oli pakko kääntää selkä Pöpinkäiselle.

  Maunon kanssa voikin nukkua, silloin harvoin kun Herra Rakastaja haluaa, koska herra kehrää pehmeästi ja nukkuu hiljaa korkeintaan tuhisten. Peppo sensijaan pörisee kuin pienkone, kuorsaa ja pärskähtelee. Ei sovi yöseuraksi vaikka muuten liikkis onkin. Saa luvan torkkua jalkopäässä.

  VastaaPoista
 5. Rakastaja Makkonen kelpaisi kenen tahansa kainaloon täälläkin talossa :) Mr Ihanuus!

  VastaaPoista
 6. Jonottaisimme pidemmänkin aikaa moista gentlemannia kainoloiseen!

  VastaaPoista
 7. Voi, omat ei anna kääntää kylkeä sängyssä edes, mutta jos vähän saisin tilaa, halisin! Btw, vauva-maun uudempia kuulumisia löytyy osoitteesta http://www.tyttoilmanhelmikorvakorua.com/2014/05/kuvausassistenttien-kuulumisia.html jossa mau-vauvani on jo aika iso tyttö. Iso hieno villikisu seuraa messissä myös. Vaikka sillä ei papereita, se on erityishiano.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin