Paineeton pesuri


Kissojen itsensä pesua on aina hauska seurata. Se on jotenkin niin sulavaa, kaunista ja huolellista. Ainakin Maunolla se on hyvin pieteetillä suoritetun näköistä. Välillähän sutaistaan muuten vaan ohimennen, mutta ennen unille käymistä käydään jokainen karva huolella ojennukseen. Ja jos sitä menee sitten henkilökunta lääppimään, katsotaan pahennuksella ja hoidetaan asiat ennalleen ja hajut pois.


Käpälät kirputellaan, kuuluu vain näk näk näk.


Ja sitten huooooh, pitkä huokaisu ja uni voi tulla.


Kommentit

 1. Meidän Nilssonilla on sunnuntaisin intensiivipesupäivä ja täällä ei uskalleta heti toiseen edes koskea, ettei pesua jouduta aloittamaan taaas kerran alusta :)

  VastaaPoista
 2. Ihana tuollainen kalenterinmukainen pesupäivä <3 Meillä aina välillä henkilökunta menee sössimään pesun, varsinkin jos Mauno tulee kainaloon ja aloittelee nukkumista pesulla. Siinä saattaa ihan melkein vahingossa käsi vähän silittää...

  VastaaPoista
 3. Kaunis sarja! Meillä oli kans blogissa hiukan pesuteemaa tänään.

  VastaaPoista
 4. Meillä on ihan sama, ei auta ihmisen kesken kaiken sotkea silittelmällä tai täytyy pestä uudestaan :)
  Ihanat kuvat

  VastaaPoista
 5. Se on rankkaa puuhaa toi pesu, vähemmästäkin huokailuttaa ja unettaa. ;)

  VastaaPoista
 6. "Näk näk näk" on erinomainen onomatopoeettinen luonnehdinta! Jää korvaan :-).

  VastaaPoista
 7. Hihih, kylläpäs pisti hymyilyttämään tuo otsikko. Paineeton pesuri :) Ja muutenkin tekstisi on ihanan hauskaa luettavaa :)

  VastaaPoista
 8. No onpas kumma, kun meillä toinen kissa tekee nimenomaan niin, että ei haittaa vaikka pesun aikana koskisi ja pitääkin koskea. Kissalla on siis taktiikkana, että ensin mennään jonkun viereen kyhjöttämään ja sitten tilaisuuden tullen nuollaan käsi hyvin huolellisesti ja ystävällisesti kuivataan Se käsi omaan niskaan niin samalla tulee kuiva käsi ja puhdas niska :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Unisexiä vessatiloihin

Törkeän hieno vessa

Hurja-Harja