Yhdistystoimintaa


Mauno osallistuu aktiivisesti oman yhdistyksemme Suomen Egyptinmaut ry:n toimintaan valvomalla jäsenlehden taittoa aitiopaikalta. Pitäähän sitä olla valvomassa etuja.


Maunolla oli jälleen läheisyysmies-päivä, ja vain sylipaikka olisi kelvannut. Koska se on hieman hankalaa henkilökunnan toiminnan kannalta, päädyimme jälleen vanhaan tuttuun neuvotteluratkaisuun ja Mauno sai pesänsä henkilökunnan työpöydälle. Maunon läheisyysmies-päivät ovat hyvin yleisiä, niitä on varmaankin enemmän kuin ei-läheisyys, joten ehkä pesä saattaa jäädä pysyvästi työpöydälle. Tosin henkilökunta nappasi sen kaapista kuljetuskopasta, joten pesä ehkä pitää palauttaa paikoilleen jos tulee kuljetustilanne. Toivottavasti ei tule, se nimittäin useimmiten tarkoittaa lääkärikeikkaa ja suotavaa olisi, jos sinne ei tarvitsisi mennä ennen ensi vuoden rokotuksia.

Kommentit

 1. Jäsenlehti on varmasti tosi upea, kun Tarkastaja Turakainen valvoo taittoa.

  VastaaPoista
 2. Ihana virallinen valvoja siellä :) Ja tosi nätti pesä!

  VastaaPoista
 3. Tarkastaja Turakainen ei luonnollisesti voi ollakaan muualla kuin valvomassa taittoa, varsinkin silloin kun on oman yhdistyksen lehti työn alla. Tässä numerossa Tarkastaja itse ei seikkailekaan, mutta aika usein on päässyt Turakainen mukaan, muutaman kerran kanteenkin asti.

  VastaaPoista
 4. Kyllä tulee hyvää jälkeä taitossa, kun on noin tarkka valvoja :)

  VastaaPoista
 5. Nyt kuin muistelen, itte taisin olla aika kova läheisyysmies kun olin vuoden ainoona kissana. Huoh. Oi niitä aikoja.

  Mut nyt viihdyn kyl yksinään kaikki ajat mitkä vaan voi olla yksin. Toi käkikello kyllä pitää huolta että en oo "liikaa" yksin.

  VastaaPoista
 6. Kyllä se siitä Harmaa, kun se käkikello rauhoittuu ajan kanssa. Sitten voit taas olla läheisyysmies ihan kaikkien kanssa. Se käkikello on vielä penska ja se on ihan uus, kyllä se vielä asettuu.

  VastaaPoista
 7. Mulla on pahimmassa tapauksessa kaksi läheisyysmiestä sylissä kun teen kotona töitä:) Jos toisen saa laitettua omaan punkkaansa niin toinenhan ei sitten millään suostu sinne vaan sylissä on pakko olla ja mielellään vielä toisen käden päällä että olisi mammalle vähän haastetta;)

  VastaaPoista
 8. Minun nuori maukuni haluaisi kertoa kokemuksistaan riekkujakissan kesyttäjänä ja verhoihin painottuneena sisustussuunnittelijana mau-mediaan, katsotaan, jos pääsisi myös teidän koneelle tuijottelemaan!

  VastaaPoista
 9. Kaikki halukkaat maukujat pääsevät kyllä kertomaan tarinoita henkilökunnan näytölle ;).

  VastaaPoista
 10. Kieltämättä siinä on vaikeuskerrointa kerrakseen koettaa kirjoittaa kissan kanssa :-D. Vaan silti on kyllä parempi, että on valvoja, tuleepa kerralla hyvä.

  VastaaPoista
 11. Pientä murjotusta havaittavissa päähenkilön ilmeessä mutta kaikin puolin mallikas neuvotteluratkaisu. Tuosta on hyvä valvoa huoltojoukkojen toimintaa :)

  VastaaPoista
 12. Ei siinä murjotella, lähinnä mulkoillaan että onko pakko sohia kameran kanssa kun yritän nukkua...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin