Ei lämmin luita riko

Vaikka lämpöä on piisannut, yhtenä aamuna vaatekaapista löytyi epyktiläinen saunoja villapaitapinoon uppoutuneena. Varmaan oli lämpöiset yöunet.


Lämpö ei todistetusti kissoja vaivaa. Henkilökuntaa vaivaa enemmän ja kissapuolelta myös siltä osin, että karvanlähtö on aika infernaalista. Sitten kun pojat ovat vielä sylimallia niin hikinen henkilökunta ottaa kyllä aika hyvät tartunnat irtokarvoista. Pthyi.

Kommentit

 1. Ollapa itselläkin noita epyktiläisen geenejä, koska ilman niitä olo on ollut todella "hyvin kypsynyt " :)

  VastaaPoista
 2. No niin, eipä sitten tullut kylmä... huh-huh!

  VastaaPoista
 3. Joo, ei noitten takia ole tarvinnut olla huolissaan säistä. Kissa tykkää kuumasta, se vaan on niin. Jos yrittää jotain "mene sinne varjoon ja juo" niin ne vaan siirtyy auringonläikkään makaamaan. En viitsi edes yrittää, itsepä tietävät mitä tekevät, on täällä viileämpiäkin paikkoja mentäväksi.

  VastaaPoista
 4. Ihana lämmönsietäjä.
  Meillä on kuulunut kissojen suusta jopa läähätystä kun lämpötila on noussut yli 30:n. Huoltojoukot eivät jaksa enää edes läähättää :D

  VastaaPoista
 5. Juu, tuo helleajan karvanlähtö on meillekin ihan liian tuttua! Kissankarvoja on joka paikassa sen verran hyvin, että niitä on pari kertaa löytynyt ruuasta silloinkin, kun on ollut ulkona syömässä... :)

  VastaaPoista
 6. Joo, irtokarvan määrää täälläkin ihmetellään. Joka paikka pöllyää karvoja vaikka kuinka imuroisi :-\. Ja kun kissaa kampaa ja kampaa ja kampaa ja karvaa vaan riittää.
  Villapaitakisulille paljon rapsuja, söpö oot!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Unisexiä vessatiloihin

Törkeän hieno vessa

Hurja-Harja