Harjoitus ei vielä tee mestaria

Tänään henkilökunta päätti tarttua härkää sarvista ja poikia tassusta ja kokeilla joulukuvausta näin hyvissä ajoin. On sitten vielä aikaa ottaa uusia harjoituksia.

Ja aika kyllä tulee tarpeen. Makuuhuoneeseen viriteltiin kotistudio lakanasta, sängystä, lattiatyynystä, taljasta, jouluvaloista ja kirkasvalolampusta ja sitten malleja aloitettiin houkuttelemaan töihin. Heti kärkeen esiintyi diivailua ja tottelemattomuutta ja homma meni enemmän riehunnan puolelle kuin poseeraukseen. Lakanaviritelmät innostivat painimaan enemmän kuin köllöttelemään söpöinä.

Tässä kuvassa on myös Eppu. 


Kuvaaja ottaa sen minkä saa. Joulusta ei tietoakaan.En tuu. En halua. En poseeraa. En oo nätisti.


Sitten kun riehut oli riehuttu ja poikia nosteltu taljalle x kertaa, alkoikin tulla uni. Vähän siihen taljallekin. Ne kuvat missä ollaan nätisti paikoillaan, ollaan silmät puolitangossa v-mäisen näköisinä viirusilminä. Että hyvää joulua vaan kaikille. Ei vielä julkaista niitä, katsotaan jos toisena päivänä kävisi parempi tuuri, jos ei, niillä mennään.

Kommentit

 1. Näähän on ihan loistavia! Mun suosikki on toi, jossa näytetään kieltä (toi viimeinen).

  Just tänään puhuinkin näistä joulukuvien ottamisesta - pitäis täälläkin varmaan pian aloittaa. Vaan löytyykö huushollistani yhtään kissaa, joka on kanssani samaa mieltä... :-o

  VastaaPoista
 2. Noinhan se kissojen kuvaus useimmiten menee - ne tekevät mitä lystäävät - vähät kuvaajan toiveista;) Silti - ihania kuvia!

  VastaaPoista
 3. Viimeinen on ihan paras. Ei toki ehkä joulukortiksi :)

  VastaaPoista
 4. Mauno näyttää kieltä koko joululle. ;P

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Unisexiä vessatiloihin

Törkeän hieno vessa

Hurja-Harja