Rinkulamiehet

Ollaan vähän myöhässä raportoinnissa, mutta kyllä täälläkin testattiin sitä viime vai toissaviikolla netissä kiertänyttä "kissa menee mihin tahansa ympyrään" -juttua.

Ei mene. (kännyräpsytodisteet)


Ensin siis testissä scart-johto. Pojat varmaankin totesivat, että muinaista teknologiaa, ei kiinnosta kiviäkään enää.

Seuraavaksi testissä kylpytakin vyö, muistatte varmaan, se kauhea froteekäärmes. Mauno totesi, että minä sinulle ympyrän piirrän...


Ei siis toimi tässä taloudessa. Olennaisena erona tuntuu olevan pohja. Laatikot, pesät, lehdet ja kaikki muu mikä lattialla on, vallataan, mutta tuollaista avoympyrää eivät pojat tunnu hahmottavan vaan viis veisaavat.

Päätämme tieteellisen osuuden tähän ja toivotamme kaikille isä-kolleille hyvää isänpäivää! Mauno Simballe, Eppu Indylle ja molemmat yhteiselle Manu-papalle!

Kommentit

 1. Maunon ympyrä onkin paras ympyrä! :D

  VastaaPoista
 2. oon siis niin hihitellyt tänään noita kuvia ja varsinkin tota "minä sinulle ympyrän piirrän"! Kissa on kissa, tekee just niinkuin tahtoo <3!
  - Pipsun ja Miirun Pirjo -

  Ps. Viime yönä mietin pääni puhki, oisko mulla ketään semmoista kissaihmistä, kenelle voisin vinkata niistä kissaveljeksistä. Niin ihanat kissat!

  VastaaPoista
 3. Meillä taas "frotee käärmeestä" tehty ympyrä ei suinkaan päätynyt makuupaikaksi vaan leikkikaluksi. Kissa siis tuumaili hetken hölmön näköisenä ja hyökkäsi sitten "hurjan vaarallisen kärmeksen" kimppuun, eli piti meitä varsinaisesti pilkkanaan niin kuin Maunokin😂

  VastaaPoista
 4. Juu, kyllä taas henkilökunnalle näytettiin kuka on pelle ja kuka ei.

  VastaaPoista
 5. Meillä on tämä vielä testaamatta..

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Unisexiä vessatiloihin

Törkeän hieno vessa

Hurja-Harja