Lavvantai



Viime yö meni vähän plörinäksi, kun imuri säikäytti ja jänskätyksestä jäi iltaralli väliin. Yöllä piti sitten viiden aikaan herätä leikkimään ja ottamaan menetetty aika takaisin. Aamulla sitten nukuttikin ja hyvä niin, tulikin vieraita kun muori ja vaari tulivat katsomaan karvaista lastenlasta. Vähän jänskätti taas alkuun, mutta kyllähän siihen vaarin syliin oli sitten mukava nukahtaa kun oli aikansa leikitty.



Jos pitää valita niin huiskaleikit on ihan parhaita. Tai hiiret. Ei, kyllä se taitaa olla se huiska. Sitä pitää vaania ja sitten hyökätä sen kimppuun ja heittää komea kolmois-lutz ilmassa.



Välillä pitää vähän köllötellä kun se juokseminen ja hyppiminen pistää ihan puuskuttamaan.



Tänään käytiin taas ulkona, niinkuin joka päivä. Otettiin kamerakin mukaan ja kas, yksi kuva saatiin ja sitten oli patterit loppu. No, joku toinen päivä uusiksi. Tavattiin monta ihmistäkin, jotka kävivät ihastelemassa hienoa täpläpantteria. Ja niitä puluja. Niitä voisi vaikka vähän verottaa...



Kailotus rapussa jatkuu edelleen, tänään ehkä vähän eilistä lievempänä. Vietiin sitten lappu ilmoitustaulun kylkeen että naapurit tietävät että meillä harjoitellaan. Heti tuli kiitosta, oli kuulemma ihmetelty että onko joku hätä kun niin surkeasti huudetaan.

Kommentit

  1. Hei!

    Maunon blogia on tosi mukava lukea. Maunolle ja emännälle mukavia kesäpäiviä toivottaa Riku-kissa henkilökuntineen Jyväskylästä.

    VastaaPoista
  2. Mauno on nättiyskymppi :-) Purrr purrr hälle!

    VastaaPoista
  3. Mauno kiittää ÄÄK*
    ¨698i <- iltaralli menossa, näppiksen kautta.

    Siis: Mauno kiittää ja henkilökunta kans.

    VastaaPoista
  4. Tuo ensimmäinen kuva on kyllä kertakaikkisen hieno!!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!