Avoin luonne

Jos Mauno käpertyy kippuralle kaapin päälle koppaan, on Epulla hieman erilainen lähestymistapa nokosiin. Kun henkilökunnan sylissä (=päällä) tulee kuuma, on aika siirtyä jatkamaan lattiatyynylle ja hieman tuulettaa samalla.


Miten se nyt menikään, että kissat ovat arvokkaita, elegantteja, arvoituksellisia, mystisiä, etäisiä, omanarvontuntoisia... mystisiä tosiaan.

Kommentit

 1. Tämä kuva vahvistaa sen minkä jo perjantaina olin näkevinäni: Eppuli ei ole enää ihan pelkkää lihasta. Figuurin linjat ovat hieman muuttuneet. Mutta asennot on entistä taattua Eppua! :D

  VastaaPoista
 2. Ai "näkevinäsi" - onhan se ilmiselvää, että herra on kasvattanut muutakin kuin lihasta.

  VastaaPoista
 3. Kissojen arvokkuutta on epäilty myös meillä jo pitkän aikaa. Kaamea Katti reuhottaa aina niin omituisissa ja hullunkurisissa asennoista, että niistä on sirous kaukana. Hyvä, että muutkin, ei hävetä ihan niin paljoa Leon puolesta. :)

  VastaaPoista
 4. Aika reteä asento! :) Meillä kumpikaan ei kyllä koskaan nuku noin miehekkäästi (miten noin edes voi nukkua?), mutta Toto saattaa välillä kääntyä noin unisssaan ja alkaa kehrätä, jos havaitsee ihmisen tulevan lähelle. Silloin asennon viesti on selvä: vaikka olenkin nukkumassa, joku voisi rapsuttaa minua mahasta.

  VastaaPoista
 5. Juu, toi on ihan oikea nukkuma-asento, Eppu ihan sikeästi nukkuu noin. Välillä se tosin vaan kölliskeleekin, on ollut penskasta asti tuollainen. Iltaisin usein menee ihan paljaalle lattialle myös "piehtaroimaan" selälleen ja pyöriskelee siinä sitten kyljeltä toiselle. Kolina vaan kuuluu, ja välillä yrittää sitten tavoitella siinä omaa häntäänsä.

  VastaaPoista
 6. Jotenkin toi koipi pystyssä -asento ei vain näytä nukkuma-asennolta. :)

  Meillä Cisu piehtaroi myös ihan luut kolisten, kun haluaa silitystä. Tai sitten hän on havainnut jotain kylmää ja sileää: esim. mökillä kaikki jääkylmät kipinäpellit lattialla takan/kaminan edessä pitää aina käydä piehtaroimassa omaksi, ennen kuin voi aloittaa mökkeilyn.

  VastaaPoista
 7. Leidimme Cassandra tuulettaa samalla tavalla, tosin hän vääntää vielä yläkehonsa viehkeästi kierteelle. Tosi mukavan näköistä...?

  VastaaPoista
 8. Joo, Eppukin vääntää välillä pään toiseen suuntaan.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin