Tarkastaja Turakaisen kylmälaitesertifikaatti

Tänään on vietetty kodinkoneet-teemapäivää. Keittiöstä on kuurattu jääkaappi, pakastin ja mikro ja kylpyhuoneessa on pyykkikone jyskyttänyt. Pojillakin on riittänyt touhua, vaikka varsinaisia työsuorituksia ei olekaan nähty.

Paitsi tietysti Tarkastaja Turakaiselta, jonka piti tarkastaa putsattu jääkaappi ennenkuin sinne pääsi laittamaan tavaroita takaisin.


Sertifikaatti myönnetty.

Myös pakastinosan sulamista piti tarkkailla. Tippuvat jääpalat olivat hieman pelottavia, kun ropisten putosivat ja loiskahtivat veteen niin yllättäen.


Mutta siitäkin selvittiin.

Kommentit

 1. Ai ei pojilla ollut työsuorituksia? Kyllähän tarkkailu, valvonta ja asiantuntijuus ovat paljon vaativampia tehtäviä kuin siivous.:)

  VastaaPoista
 2. Yhdyn Jennin sanoihin, sitä paitsi onhan ensiarvoisen tärkeää, että mikään jääpala ei pääse epähuomiossa sujahtamaan ohi silmien. Kaikkea on tarkkailtava ja sekös vasta onkin uuvuttavaa ja taitoa vaativaa tekemistä. ;)

  VastaaPoista
 3. Juu, kuten sanottu, Tarkastajan sertifikaattitutkimukset toki käyvät työsuorituksesta. Ja kyllä niitten puuhien jälkeen onkin sitten nukuttu.

  VastaaPoista
 4. Kyllähän tarkastajalla on vastuullinen työ:)

  VastaaPoista
 5. On se hyvä että joku on tarkkailemassa tilanteen edistymistä :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Unisexiä vessatiloihin

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?