Ykä Linnanherra

Henkilökunta ei ole paljon kurkkaillut Linnaan, mutta kylässä oleva ystävä huomasi että Linnassa on asukki.

Ykä.


Jompikumpi pojista on jossain vaiheessa käynyt ykäämässä Linnaan ilman että henkilökunta on huomannut. Luultavasti asialla on ollut Mauno, sillä Eppu pyrkii oksennuksen tullessa vessaan, harvemmin ihan perille asti ehtii, mutta pyrkimys on kuitenkin voimakas. Siis omaan vessaansa, ei henkilökunnan.

Pojilla on paha tapa nakertaa henkilökunnan palmua ja sitten oksentaa palmuykät. Erityisesti palmua käydään näykkimässä kun on nälkä eli kun ruoka on pahaa ja syötäväksi kelpaamatonta. Palmu on lievästi myrkyllinen pullojukka ja sen heinämäiset ohuet lehdet oikein houkuttavat nakertamaan. Koska henkilökunta ei tykkää tavasta joka aiheuttaa ykäilyä ja saattaa jopa olla yksi aiheuttaja allergisissa reaktioissa, palmun poiskuljetus on jo järkätty (se on noin 2 m korkea, joten ei lähde ihan tuosta vaan). Palmuja on itse asiassa kaksi, ja niistä on nyt päätetty luopua. Koti muuttuu pikkuhiljaa kasvittomammaksi.

Kommentit

 1. Pyrkiikö joku kissa oikeasti vessaan ykäämään? Kissakirjassa sanottiin niin, mutta en uskonut, kun meillä ei ainakaan pyritä. Meillä on parikin kertaa pyritty esim. kylppärin kaapin päälle.

  Meilläkin tuppaavat viherkasvit vähenemään, vaikka onneksi myös niiden syöminen on vähentynyt (kun Cisu oli yksin, hän rouskutteli ajankuluksi milloin mitäkin kasvia). Kissoista huolimatta haluaisin kyllä joitain uusia kasveja nyt keväällä, mutta en ole vielä keksinyt, mitä voisi kokeilla karvapuutarhurien kanssa.

  VastaaPoista
 2. Juu, Eppu on sellainen, että pyrkii aina vessaan ykäämään. Eli jos ykät löytyvät jostain vessan lähimaastosta, on asialla yleensä ollut Eppu. Mauno tekee mihin vaan, mutta yleensä näitä Maunon kasviyrjöjä löytyy ikkunalaudalta.

  VastaaPoista
 3. Mullakin oli ennen viidakko. Kasvattelin kamujen ulkomailta tuomista siemenistä mitä niistä milloinkin sattui kasvamaan (hyvin jännää!) ja lisäksi taisi olla pari tavallista viheriää huonekasvia. Mutta kaikista olen luopunut, osin kissojen takia mutta osin myös siksi, että viidakko vie tilaa tuhottomasti...

  VastaaPoista
 4. Onko sairastelussa poissuljettu sika-influenssa, kun kissaliittokin siitä tiedotti, että se tarttuu myös kissaan ja evira sen tutkii, jos tarvis.

  VastaaPoista
 5. Kyllä Epun sukulaisissa tuota vessaykäilyä on esiintynyt, ihan kätevää sinällään.

  VastaaPoista
 6. Se olisi kätevää, jos se ehtisi sinne vessaan asti, eikä vaan pyrkisi...

  En oikein usko sikainfluenssaan, sillä henkilökunta on rokotettu jo lokakuussa ja lähiaikoina ei olla Epun kanssa oltu reissussa kuin lääkärissä ja sinne mentiin krohinan takia eli ensin oli krohina ja sitten lääkäri. Eli tartuntakeinot on aika vähissä. Eikä Eppu ole ollut mitenkään kipeän oloinen.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin