Koossa

Me ollaan hengissä, ja kaikki samassa paikassa. Mennyt viikko tai oikeastaan parikin, on ollut kaikille rankkaa, eikä tämä ihan heti tästä helpotu. Mutta nyt asutaan ja ollaan yhdessä paikassa, joten porukka on kasassa eikä poikien tarvitse enää odotella kaksin kotona henkilökuntaa kotiin raksalta.

Uusi paikka on ihmeellinen ja pojilla on ollut jännää. Ekana iltana piti vähän suhistellakin toisilleen, mutta sitten toinen päivä oli puolestaan suuren rakastamisen päivä ja oltiin niin halimussuja.


Nyt on meno tasaantunut hieman ja joka päivä pääsee erilaisiin paikkoihin tutustumaan. Tänään käytiin jo vähän parvekkeellakin kurkkimassa. Siellä piti olla häntä ihan pörröisenä.

Asutaan nyt kaikki yhdessä noin 8 neliön työhuoneessa ja sitten kun remppa etenee, päästään laajentamaan reviiriä. Jos jouluksi tulisi valmista...

Kommentit

 1. Tsemppiä remppaan ja rempan keskellä asumiseen Sinulle & Pojille!
  S&S -lukija

  VastaaPoista
 2. Samoin, täältä paljon onnea uuden kodin johdosta ja tsemppiä remppailuun!

  VastaaPoista
 3. Hei!

  Eksyin tänne blogiin kun hain tietoa egyptin mausta, olemme avomiehen kanssa pitkään haaveilleet ensimmäisestä kissasta ja rotu on jo melkein valittu mutta ajattelin vielä kysäistä kun siulla vaikuttaa olevan kokemusta kyseisestä kissarodusta :D

  Millaisen kuvan olet saanut maujen perusluonteesta? Ovatko ne hyvinkin seurallisia ja ihmisiin kiintyviä? Miten paljon virikkeitä ne vaativat? Ja jos ei ole liian uteliasta niin kyselisin hiukan osviittaa hinnastakin niin tietää miten pitkään kissaa varten tarvitsisi säästää :D

  Ja tosiaan onnea uuden kodin johdosta :)

  VastaaPoista
 4. Hei,

  olet varmaan tutustunut Suomen Egyptinmaut -yhdistyksen sivuihin? Siellä on paljon infoa rodusta.

  Seurallisiahan nämä ovat kovastikin, mutta toisaalta myös itsenäisiä eivätkä mitään perskärpäsiä kuitenkaan. Kiintyvät yleensä voimakkaasti yhteen ihmiseen tai omiin ihmisiin, vieraita kohtaan ovat useimmiten välinpitämättömiä. Eivät ujostele, mutta eivät tunge vieraiden syliin, meillä tosin Eppu usein tarjoaa mahaansa rapsuteltavaksi.

  Ne ovat leikkisiä ja aktiivisia, meillä Mauno Eppua selvästi aktiivisempi, ja toki tarvitsevat virikkeitä, mutta osaavat leikkiä myös itsekseen. Kissaseura on hyväksi, mutta ei aina välttämätöntä, myös yksinäisiä maukulaisia on, vaikka monet ovat kaverin päätyneet hankkimaankin.

  Hinnat vaihtelevat hieman pennuittain, mutta noin tuhannen euron tienoilla pyöritään.

  Kasvattajien yhteystiedot löytyvät yhdistyksen sivuilta, sieltä löytyy myös tieto ketä maukulaisia on missäkin näyttelyssä paikalla, jotta voi käydä moikkaamassa. Jos Helsingissä asuu, meillekin voi tulla poikiin tutustumaan. Kasvattajilta voi tiedustella muita vierailukohteita.

  VastaaPoista
 5. Jaksamista remppailun keskellä asumiseen! Poikia ei onneksi kuvan perusteella juuri näytä stressaavan. Kyllä parvekekin varmasti vielä muuttuu kivaksi paikaksi.

  VastaaPoista
 6. Onnea uuteen kotiin, Mauno ja Eppu henkilökuntineen.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin