Tarkastajan kiireet senkun jatkuvat

Tarkastajat Turakainen & Poika ovat joutuneet kovasti hommiin. Siksi he ovatkin jakaneet tehtäväalueita.


Perjantaina aamupäivästä tuli paikalle sähkäri. Mauno seurasi vieressä herkeämättä - ja sähkäri oli tietysti kissa-allergikko. Henkilökunta toki tarjoutui sulkemaan pojat oven taakse, mutta koska mitään oireita ei tullut, pojat saivat olla vapaana. Eppua tosin ei sähkäri olisi voinut vähempää kiinnostaa, se veteli päikkäreitä umpiunessa laatikkopinossa olohuoneessa Maunon tarkastaessa kytkentöjä.

Mutta kun muutaman tunnin päästä paikalle tuli putkari, totesi Eppu työvuoronsa alkaneen. Kun putkari laittoi pesukoneen liitäntöjä kuntoon Eppu seurasi tapahtumaa putkarin hihassa kiinni.

Pojat ovat siis jakaneet vastuualueet, kun tekemistä on nyt niin paljon. Mauno vastaa sähköpuolesta ja Eppu LVI-asioista.

Kommentit

 1. Teillä on näköjään talossa sekä sähkö- että putkimies. Hyvä niin :)
  Jaksamista remonttiin myös Tarkastaja Turakainen & poika firman kaikille osapuolille!

  VastaaPoista
 2. On se hyvä, että on moniosaajia talossa ja sitä myöten aina tarvittavan alan asiantuntija työnlaatua valvomassa! :D

  VastaaPoista
 3. Voin kuvitella, kuinka Turakainen ja Poika pitävät työmaapalavereja. Jaahas, tänään on vuorossa sähköhommia, hoidatko sä ne? Mä voisin sitten roikkua putkarin hihassa? Kuka hoitaa työmiehen kenkiin tunkemisen ja laukun tarkastamisen, nekin on tärkeitä hommia? Jos sillä on kynä kädessä, yritä napata se pois... Kissoilla on kyllä aina todella paljon tehtäviä kodin muutostöissä (kuten kaikissa muissakin kodin hommissa).

  VastaaPoista
 4. Firma Tarkastajat Turakainen & Poika kuulostaa varsin ammattitaitoiselta porukalta! Henkilökunta saa relata, kun on asiantuntevaa valvontaa. Parivaljakko Mauno ja Eppu tuottavat tälle blogin lukijalle kyllä niin paljon iloa elämään, että nyt pitää kyllä lähettää etäsilitykset molemmille herroille.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin